Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chciał bym wam zaprezentować tuta na dobry ring .

TUT przeznaczony jest dla osób które o tym nie wiedzą.

A więc zaczynamy ;

Idziemy do MapleAdministratora i klikamy I Want My Ring dajemy cały czas Next a potem Accept poczym powinniśmy dostać ring.

Potem dajemy I Want Upragade My Ring.

A teraz co trzeba zrobić żeby ewoluować ?

Prostę,gdy już mamy Ring'a idziemy do MapleAdministrator i dajemy I Wand Upragade My Ring i daje nam skrzynke znajdującą się w SetUp.

Potem musimy być online 1godzine !! na skrzynce pisze kiedy dokładnie sie otworzy (trwa to 1 godzine)<Musimy być online !>

Z skrzynki dostajemy eliksir z którym nieda się nic zrobić.

Gdy mamy Eliksir idziemy do MapleAdministrator i dajemy I Want Upragade My Ring i caly czas next i yes i nasz ring jest polepszony !!

PS.Gdy ulepszasz musisz mieć go w plecaku a nie na sobie.

*Ulepszać Można Tylko Jeden Raz Dziennie !!

*Ring dostaje codziennie nowe bony przy ewolowaniu !!

Maksymalny LVL Ringu to 17,więc można ewoluować go 17 razy zyskując lepsze statystki.

Oto screen z moim ringiem na 11 LVL'u (będę jeszcze 6 razy ewoluował więc będzie lepszy)

http://imageshack.us/photo/my-images/196/54433187.png/

*KAŻDY RING MA TAKIE SAME STATYSTYKI A NIE ŻE NP. JEDNEMU SIE TRAFI +5STR A INNEMU COŚ INNEGO. KAŻDY MA TO SAMO !!

PS. Nie zależy mi na + jestem tu poto żeby pomagać. ;)

Edytowane przez MapleStoryEuBot
Opublikowano

Sorry z góry do moderatora , ale nie kurwa nie mogę na to patrzeć normalnie to jest forum MPC - wiesz co to znaczy ? Multi Player CHEATS więc nie pierdol mi tu jakiś poradników jak dostać jebany pierścień ... takie moje zdanie forum o cheatach - tylko cheaty.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Sorry z góry do moderatora , ale nie kurwa nie mogę na to patrzeć normalnie to jest forum MPC - wiesz co to znaczy ? Multi Player CHEATS więc nie pierdol mi tu jakiś poradników jak dostać jebany pierścień ... takie moje zdanie forum o cheatach - tylko cheaty.

Kwestia przyzwyczajenia :). Co do samego poradnika doceniam fakt, że starasz się w jakiś sposób pomóc ale hmm... przecież to ring który jest aktualnie z eventu. Naprawdę są ludzie którzy o tym nie wiedzieli?

Opublikowano

Z takimi poradnikami to na southperry.pl, tam jest forum dotyczące MS. Tutaj jest forum dot. cheatów do MS, więc taki poradnik tutaj się nie przyda. Po za tym, poradniki z eventów nie są potrzebne. Close.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...