Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... chciałbym dostosować Bota (link niżej) do gry wiejskie życie na nk. Bot został stworzony do gry country life na facebooku a ta gra to angielski odpowiednik (prawie wszystko jest to samo nie licząc języka).

nie mam pojęcia jak się do tego zabrać bo pierwszy raz widzę takie coś... może ktoś coś doradzi??

Dotychczas programowałem w autoit i "napisałem" kilka programów w visual Basic

To jest ukryta treść, proszę

Weteran
Opublikowano

Dodaj skan.

@Edit: to link z strony producenta, więc chyba nie potrzebny.

Ale tak w ogóle, nie da się dostosować bota tak po prostu, chyba już lepiej napisać nowego.

Opublikowano

w sumie racja... a nie wie ktoś w jakim języku ten bot jest napisany i jakich funkcji będę potrzebował do napisania czegoś podobnego??

Opublikowano

Będziesz musiał nauczyć się programować. Napisz za kilka lat kiedy już to zrobisz.

RAsfepN.png
Opublikowano

nauczyć się mogę chyba "po drodze" robiłem tak już wielokrotnie i zawsze wychodziło, nie wiem czy będzie tak z C++ ale z Autoit wszedł mi z łatwością... to jak będzie?? wyjaśni ktos na jakiej zasadzie działa ten program??

Opublikowano

nauczyć się mogę chyba "po drodze" robiłem tak już wielokrotnie i zawsze wychodziło, nie wiem czy będzie tak z C++ ale z Autoit wszedł mi z łatwością... to jak będzie?? wyjaśni ktos na jakiej zasadzie działa ten program??

Tu nie chodzi o nauczenie się języka tylko nauczenie się programowania.

RAsfepN.png
Opublikowano

teraz to mi pomogłeś... wielkie dzięki... Tyle że zależy kto co uważa za podstawy... ehh no nic wiedzę że nikt tu mi nie pomoże...

Temat do zamknięcia

Opublikowano

teraz to mi pomogłeś... wielkie dzięki... Tyle że zależy kto co uważa za podstawy... ehh no nic wiedzę że nikt tu mi nie pomoże...

Temat do zamknięcia

Kurwa. Wpisujesz w google np "kurs c++" czytasz go całego i jak wszystko z tego będziesz umiał to zgłoś się.

RAsfepN.png
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...