Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie ma 'dysku i komputetka'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robie to 1 raz..., a więc mam problem z plikami systemowymi metin2.. Śxiągnełem je zainstalowałem i wszystko ok cieszyłem sie ale patrze a tu nie ma komputerka i tego dysku... Niewiem o co chodzi jezeli jest kotś chętny do pomocy moje gg 37119676. albo napiszcie tu napewno za pomoc dam dużego +

Opublikowano

nie musisz miec dysku i komputerka to sa 2 pliki tylko VHD i VMC

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Zainstaluj sobie virtual pc lub virtual box.

Dzięki tym programom bd mógł obsługiwać rozszerzenia vmc i vhd

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Już działa, ale potrzebuje pomocy w postawieniu servera......

mam wszystko co potrzebne do postawienia server..

ale cos mi nie wychodzi patrzyłem na poradniki i lip ;/. Jak jest kots chetny do pomocy proszę GG 37119676. Zgóry Dzięki

Opublikowano

Chymm. Sorki ale mam kolejny problem. server juz stoi ale mam bład podczas łaczenia się z serwera

a masz PortMap włączonego ?

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Mam właczone... Kurde no jak by kots mi pomugł... Przez program Team Viewer... Był bym wdzięczny moje gg 37119676

Opublikowano

Kurde no niewiem jakie mam pliki. dam ci moje ip i hasło a ty przez team viewer wejdziesz i Lukniesz ok?... GG 37119676

Opublikowano

Dobra następny problem ;/ rozwiązałem juz problem z bład podczas łaczenia się serverem. Teraz mam inny problem miedzi innymi pisze mi tylko zostaniesz połączony z serverem ;/ i nic wiecej. Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Dobra to zrobimy inaczej. Jak ktoś pomoże mi urochomić server to dostanie GM na czas nie określony. i 5% zysków z servera. Myślę że 5% to dużo.....

Co mam zrobione:

-Server juz stoi ale niemoge sie zalowogać (WTYM TKWI PROBLEM)

-Strona internetowa (Prawie skończona) www.ExTmMT2.bnx.pl.... Niewiem jak zrobic item Shop (IS). Za to dodatwowe 5% ;D

Kontakt:

GG: 37119676

Piszcie nawed jak bede niedostępny.