Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sony vegas 10.0 a filmiki z combata

_SilveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam taki problem , otóż ściągnąłem sony vegas 10.0 i gdy chce odtworzyć filmik z ca wyskakuje mi błąd. Gdy chce odtworzyć media player też mi wyskakuje błąd i odtwarzam filmiki z windows classic.

Pomoże mi ktoś rozwiązać ten problem? Chce zrobić montage a mam już niezły materiał :)

mam błąd ;

warning ! an error occurred while opening one or more files.

an error occurred while opening a codec.

proszę o pomoc lub poleceniu i naprowadzeniu na nowy filmik do składania którym zrobię montage (filmiki nagrywane tym z gry )

Opublikowano

Easy zmień format filmu .... najlepiej programem allok video to mp4 conventer i zobacz w necie jakie formaty sv10 odczytuje i zmień na taki jaki potrzebny będzie i skompresuj... :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to avi które się tworzy w tym wmontowanym w CA prograie jest niedorobione... W niczym nie idzie tego otworzyć. najlepiej nagrywaj frapsem / hyper camem i jeszcze jeden jest dobry camtasia studnia (źle podałem nazwę bo nie pamiętam :P)

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

nie radź mi żebym frapsem nagrywał bo mam taki spory materiał że nie chce go stracić. Wyjaśni ktoś krok po kroku co zrobić aby odtworzyc w sony vegas 10? zmienić format . pobrać kodeki itp ^^

Opublikowano

proste heh sprawdz format filmu (wlasciwosci/ogolne) w google wpisz (format) np. Avi ,mp4 Sony vegas 10.0 bedzie tego full lub wpisz full codec pack sony vegas 10.0 sory ze nie dalem linku ale pisze z komorki xD . wedlog mnie wyjasnione problemem jest codec ktorego brak