Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w D3D haku

sirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam taki problem gdy chcem juz baze zapisac, czyli( build) mam ustawione na (realse),to wyskakuje taki bład

------ Build started: Project: ELExTrO D3D, Configuration: Release Win32 ------

Base.cpp

Base.cpp(3): fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory

Quelle.cpp

Quelle.cpp(15): fatal error C1083: Cannot open include file: 'D3DX9.h': No such file or directory

d3dmenu.cpp

d:\documents and settings\uzytkownik\moje dokumenty\visual studio 2010\projects\elextro d3d\elextro d3d\d3dmenu.h(5): fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Proszę o pomoc gdyz chciałbym zrobic swojego pierwszego D3D

(moze ten bład byc przez to ze mam virsual 2010?)

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano (edytowane)

dalej to samo (mam xp)niewiem co mozna zrobic ,zainstalowalem wszystko porobiłem i nic ;[

(a i jeszcze dodam ze to tylko mi sie zdaza przy d3d na no menu normalnie ale d3d szwankuje)

Edytowane przez sirox

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

To pobierz od nowa visuala 2010 (chyba że tym razem 2008 ;D ) I rób według jakiegoś poradnika ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Moge ci powiedziec tylko tyle, jak probuje zrobic zrobic nawet na czystym dodam byle jaka opcje to i tak wyskoczy ze cos tam d3dx9 ...wiec chyba niezrobie d3d ;[

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

a masz moze byle jaka baze nawet z 5slotem czy byle czyms zebym sprawdził czy dalej wyskakuje bad9jak cos wez wyslij jakas malutka baze zebym tylko sprawdził).

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Ale to bez różnicy czy ja ci wyśle ta baze czy ty sobie ją ściągniesz musisz za każdym razem kiedy odpalasz bazę dodać d3dx9 i d3d9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to nie nie ma znaczenia czy to będzie ta baza którą ja bym ci wysłał czy to będzie ta z której ty aktualnie korzystasz !

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jeśli masz skypa to pisz do mnie na PW i od razu team vievera ściągnij .... to ci pomogę ci dzisiaj

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...