Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Win 7 64 bity - Dźwięk nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość duży problem z Windowsem 7 Home Basic (pirat...). Otóz jak np. włącze jakąś piosenkę, to w pasku zadań jak najadę na "Digital Audio (S/PDIF)", to wygląda to tak, jakby dźwięk działał, jednak nie działa. Już kilka rzeczy próbowałem, nic nie pomogło Teraz pobieram AD200B_6570_Win7, sterowniki do mojego SoundMaxa. Jeśli to ważne, to na komputerze ma też XP. Płyta główna jest ASUSa.

Dlaczego Home Basic, chociaż piracony? Bo na lepszych wersjach pewnie by mi bardzo lagowało (na Ultimate parę godzin instalowała się gra mająca 2GB). Home Basic działa tak szybko jak XP.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Mam dość duży problem z Windowsem 7 Home Basic (pirat...).

No to wypierdalaj panie złodzieju szukać pomocy na bazarze u cyganów. My nie pomagamy złodziejom.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie mam winrara. I co zgasłeś złodzieju, hahahaha.

I kurwa zajmuj się swoją uczciwością, parszywy złodzieju.

RAsfepN.png
Opublikowano

To zadam Ci takie pytanie: masz wszystko na komputerze legalne, kupione? WinRara też? Jak nie, to jesteś takim samym złodziejem, jak ja.

lol kurwa! Jak ja uwielbiam krytykować takie debilne posty !

WinRAR jest jedynym programem do rozpakowywania ? NIE?! Jest legalny darmowy 7-zip , który go miecie z powierzchni ziemi !

Ja posiadam legalne oprogramowanie i zadnych pirackich gierek. Moja legalna kolekcje gier mozesz zobaczyc w sygnaturce ;).

Nie posiadam MS OFFICE bo mam Libre Office , ktore w/g mnie jest lepsze .

Posiadam legalne Windowsy ;) zakupione wraz z pc czy lapkiem. Nie mylic z RECOVERY bo mam na DVD.

Gry kupuje nowe albo w promocji albo uzywane z allegro . Te uzywane sa w bdb stanie ;). Niektóre kupuje w wersji cyfrowej (gry Blizzarda i Crysis2 ) co wychodzi mnie duzo taniej.

Sam masz pirata i sapiesz do Osamy ? Wez sie przymknij i zajmij sie sobą a potem sap do innych.

@ TOPIC

Jeśli masz procesor 64bitowy to bierz Windows 7 64bit. Dobrze byłoby jakby PC miał minimum 2gb RAM-u lub wiecej.

jqeuR.png

Opublikowano

OK, sorry. Sam bardzo rzadko piracę, też mam dużo oryginalnych gier (jakby dorzucić też te z CDA, to więcej od Ciebie), piraconych mało, na PSP około 15 oryginalnych UMD. Wcześniej używałem oryginalnego XP'ka.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

OK, sorry. Sam bardzo rzadko piracę, też mam dużo oryginalnych gier (jakby dorzucić też te z CDA, to więcej od Ciebie), piraconych mało, na PSP około 15 oryginalnych UMD. Wcześniej używałem oryginalnego XP'ka.

I co z tego? To tak jak by złodziej miał własny samochód i jeden ukradziony. To, że ma własny w cale go nie usprawiedliwia.

Jesteś po prostu złodziejem i tyle...

RAsfepN.png