Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CyberRazzer D3D9 Base( full)

sirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w komencie baza

download:

To jest ukryta treść, proszę

Virustotal

To jest ukryta treść, proszę

Teraz to sie dopiero zaczna hacki d3d ;]

znalazłem z innego forum

a i ja mam jeszcze jeden mały problem. a wiec jakbyscie mogli go rozwiazac byłbym bardzo wdzieczny jak wchodze i chcem dac building to akie cos wyskakujei niemoge tego naprawic

------ Build started: Project: CyberRazzor.WarRock.D3D9.Base, Configuration: Release Win32 ------

CMain.cpp

CMain.cpp(5): fatal error C1083: Cannot open include file: 'detours.h': No such file or directory

CMenu.cpp

CMenu.cpp(22): fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory

CLog.cpp

COthers.cpp

CFonts.cpp

CFonts.cpp(5): fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory

CCPatch.cpp

Generating Code...

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Wiec tak(na prozbe userow mpc forum) jak chcecie baze prosze o pisanie na pw

Edytowane przez sirox

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Ale co tam jest po prostu baza D3D czy baza D3D z wieloma dodanymi funkcjami np.chamsy itd czy czysta baza d3d ??

żeby nie było tego errora musisz zmienić w opcjach z debug na relase

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano (edytowane)

Płatna (szmatna) jak mozna sie wyrazic:]

Jest za darmo to ja daje ;p

@down z jakiego powodu?

@Up mam cały czas zmienione i nic a teraz na dodatek kolejnu bład

tamte cos poszly

------ Build started: Project: CyberRazzor.WarRock.D3D9.Base, Configuration: Release Win32 ------

D:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppBuild.targets(990,5): warning MSB8012: TargetPath(D:\Documents and Settings\Uzytkownik\Moje dokumenty\Visual Studio 2010\Projects\CyberRazzor.WarRock.D3D9.Base (LTFX)\Release\CyberRazzor.WarRock.D3D9.Base.dll) does not match the Linker's OutputFile property value (D:\Documents and Settings\Uzytkownik\Moje dokumenty\Visual Studio 2010\Projects\CyberRazzor.WarRock.D3D9.Base (LTFX)\Release\CyberRazzer.dll). This may cause your project to build incorrectly. To correct this, please make sure that $(OutDir), $(TargetName) and $(TargetExt) property values match the value specified in %(Link.OutputFile).

D:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppBuild.targets(992,5): warning MSB8012: TargetName(CyberRazzor.WarRock.D3D9.Base) does not match the Linker's OutputFile property value (CyberRazzer). This may cause your project to build incorrectly. To correct this, please make sure that $(OutDir), $(TargetName) and $(TargetExt) property values match the value specified in %(Link.OutputFile).

LINK : fatal error LNK1104: cannot open file 'detours.lib'

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Edytowane przez sirox

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano (edytowane)

Już było kilka takich tematów i każdy był usuwany...

@Edit: Ponieważ to płata baza, dodatkowo ta baza nie będzie działać...

Edytowane przez Ax333l
Opublikowano

To jest program który ściąga od twórcy adresy widzę też tam spamera i corssa

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano (edytowane)

Opłacało by mi sie to sciagnac bo niewiem czy te adresy beda co rosz aktualizowane

dobra dzieki juz sam sie dowiedziałem co i jak ;]

Edytowane przez sirox

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano (edytowane)

@Up

Hehe . W końcu Polak potrafi ;d

Ale i tak nie powinno się zakładać tematów i wystawiać linki z tą bazą.

W końcu Cyber napracował się nie po to żeby ludzie wystawiali ją ot tak. Lepiej już wysyłać na pw.

@Down

Heh. ;D

Edytowane przez Epean

1393461645-U349224.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...