Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące areny (Cataclysm)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciśniemy z kolegą 2v2 i wpadliśmy na pomysł żeby uzbierać rating na 3v3 w celu otrzymania większej ilości coquest pointów ( żebyśmy dostawali CP z ratingu 2v2 i 3v3 ), ale nie wiem czy to dokońca możliwe. Chciałbym się dowiedzieć czy pod koniec tygodnia dostaniemy coquesty za obie areny .

Edytowane przez rezio3
Opublikowano

Nie, w cataclysmie masz limit conquestów, po przekroczeniu go nci sięnie dzieje, możesz wygrać 100 2v2, 100 3v3, 100 5v5, i dostaniesz ten limit, a możesz wygrać 10 walk i również masz ten limit, z tego co pamiętam to było jakieś 1347? w każdym bądź razie 5-6 walk i był limit, nie zależnie od tego ile gier rozegrasz, w jakiej drużynie, masz ten limit, zwiększa się wraz z ratingiem.

Jeżeli tego nie rozumiesz ( bo trochę owijałem):

Limit -~1340

Za jedną WYGRANĄ walkę dostajesz około 260 conquestów.

Wraz z zwiększeniem ratingu drużyny zwiększasz limit (od 1500 zaczyna się zwiększać).

Nie ważne czy grasz 2v2 czy 3v3 czy też 5v5.

Pozdro.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

nooo, troche owinełeś ;p

może przedstawie moja sytuacje: Gram na serverze gdzie farmie sobie rating w ciągu tygodnia a w niedziele dostaje conquesty. Za jedną wygraną dostaje 200 conquestow, dostaje ich tyle ile mam ratu. jakbym mial 800 ratu to dostał był 4x 200, za 4 wygrane areny oczywiscie. No więc ja mam aktualnie 1770 na 2v2. Wszystko ładnie pięknie, w niedziele dostaliśmy z kolegą 1770 conquestow i chcemy sprawdzic czy na 3v3 tez dostaniemy. Tak wiec zrobilismy team i poszlismy, mam tam teraz 345 ratingu. Byłbym wdzieczny za udzielenie prostej odpowiedzi, czy dostane w niedziele 1770 conquestow z 2v2 i 345 z 3v3 ?

aa jeżeli chodzi o ten limit, u mnie pisze ze mam limit do 4k conquestow, z honorem to samo, ale juz dawno go przekroczylem i idzie mi dalej ;p

Opublikowano

Jeżeli grasz na priv serwie to umywam ręce :).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.