Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu nie działa mi client Promt2 ?

DamianPrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam patchera Promt2 ładują się pliki klikam ROZPOCZNIJ GRĘ czekam ok. 3 sekundy okno gry włączacza się tylko, że tylko na 1 sekundę pobrałem launchera i zkopiowałem go do tego folderu gdzie to jest tamto prubuje włączyć i dzieje się to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( i nie wiem co zrobić.Poradźcie co zrobić pliska. ;) ;) ;) ;) ;)

Opublikowano
OMG widać, że masz max 10 lat po twoim piśmie ;x

to może i ma, ale też się chce czegoś dowiedzieć...

w głównym folderze z grą , tam gdzie masz plik, którym otwierasz tego Metina , ten plik ma nazwę ' syserr.txt ' wklej nam jego zawartość tutaj.

Opublikowano

A na jakim kliencie odpalasz tego launchera ?

Ma być 2010.

A syser.txt znajdziesz w głównym folderze z metinem.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

to może i ma, ale też się chce czegoś dowiedzieć...

w głównym folderze z grą , tam gdzie masz plik, którym otwierasz tego Metina , ten plik ma nazwę ' syserr.txt ' wklej nam jego zawartość tutaj.

0809 15:28:03912 ::

introLogin.py(line:445) __LoadScript

ui.py(line:2578) GetChild

LoginWindow.__LoadScript.BindObject - exceptions.KeyError:AccountBoard

0809 15:28:03912 :: ============================================================================================================

0809 15:28:03912 :: Abort!!!!

0809 15:28:03934 :: ============================================================================================================

0809 15:28:03934 :: Abort!!!!

A oto moja zawartosc pliku syserr

Opublikowano

spakuj i wyślij mi root.epk i root.eix z tego clienta. ;) i Ci spróbuję to zrobić.

A jak spakowac i wyslac :unsure: :unsure: :unsure:

Opublikowano

ehm. Masz Winrara ? skopiuj te 2 pliki do jakiegoś nowego folderu -- prawy przycisk myszki -- > Spakuj tutaj... --> speedyshare.com --> przeglądaj --> wrzuć plik -- > wyślij link

Opublikowano

ehm. Masz Winrara ? skopiuj te 2 pliki do jakiegoś nowego folderu -- prawy przycisk myszki -- > Spakuj tutaj... --> speedyshare.com --> przeglądaj --> wrzuć plik -- > wyślij link

Ja nie mam SPAKUJ TUTAJ

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam mam problem z clientem ProMt2 mam metinapl 2011 i launcher z strony www.PRomt2.pl i bierę tam promt2 START i nic prubolwalem jeszcze naprawe i nic PRoszę o szybką odpowiedz jak ktoś pozmoze to dam +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...