Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tefelefolon komórkowy

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie kupić telefon. Pokażcie mi jakieś. Najlepiej touch, no chyba, że jakiś przezajebisty. Dzięki :-)

Yo!

Opublikowano

Telefon jest po to by zadzwonić/wysłać sms a nie żeby miał setki bajerów no ja pierdole

Ktoś jeszcze pamięta że telefony służą do komunikacji ?

nokia3310.jpg

s2c77Oa.png

Opublikowano

@up

@2up

Każdy ma inne potrzeby jedni potrzebują tylko dzwonić i sms'ować drudzy potrzebują internetu i takich innych bajerów.

@Topic

Sam teraz zmieniam telefon, dużo czytałem polecam telefony z androidem sam biorę samsunga galaxy ACE :)

Czytałem o HTC są różne opinie jedne na plus drugie na minus, jednak z tego co się naczytałem na innych forach to w HTC procesory trochę nie wyrabiają i telefon po prostu laguje :)

Opublikowano

Ja polecam HTC Desire, świetny ekran, android (czyli 9999999 aplikacji ;D), dobrze się rozmawia. Jedyny minus to głośny dźwięk przy włączaniu.

Opublikowano

Jeżeli telefon do 1.5 tysiąca złotych to bierz Samsung galaxy S II, jeżeli do 1000 to znajdziesz Desire S no może 1100 zł max ;), jak do 500 zł to Xperia X8 ;) wszystkie zalety tych tele mogę Ci wypisać na pw jak chcesz pisz ;).

Opublikowano

Ja mam Nokie C6-00 i powiem, że fajny telefon, tylko szkoda, że nie ma androida ;p Ja bym na Twoim miejscu szukał czegoś z Androidem ;p Najlepsze są HTC'ki, nie słuchaj tych, co temu przeczą ;p Bawiłem się wieloma takimi telefonami i są na prawdę super, są szybkie i wgl :)

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Mam samsunga galaxy mini fajny i nie jest aż taki drogi :P polecam

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

SE Xperia x 10 mini pro

Htc Wildfire

Htc hero

a jeśli masz duuużo kasy to Se Xperia Play

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

SE Xperia x 10 mini pro Najchujowszy przestarzały telefon jaki może być

Htc Wildfire Nic na nim nie działa

Htc hero Przestarzały

a jeśli masz duuużo kasy to Se Xperia Play Stare gówno w nowym opakowaniu

Kup galaxy s. Tani, bardzo szybki, świetny ekran, 8gb wbudowanej pamięci.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...