looolek9812 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W przemyslu lub okolicach szukam kobiety o imieniu maria mieszka z matka ojciec niezyje ma 3 siostry 1 mezatka 2 panny z dzieckiem Ona przebywalal w zakladzie psychiatrycznym ma 23 lata jak ktos ja zna to niehc napisze Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja ją znam mieszka w kulce gnoju na moim polu ma na imie Mażegnójata i lubi gwałcić bezdomne kuny, to ta? By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ty se kurwa z nas jaja robisz ? No ja pierdole, przecież takich osób mogą być tysiące .. Odnośnik do komentarza
lukasz:D Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiesz może jak ten zakład się nazywał? Odnośnik do komentarza
-=MacieQ=- Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W którym burdelu mam szukać ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi