Skocz do zawartości

Kilka pytań nowicjusza

skubi025
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka pytań co do tej gierki:

1.Która postać jest najlepsza do expa:Wojak,Mag czy Pogan?(Lub może jeszcze jakaś inna)

2.Na jakim serwie jest najwięcej polaków

3.Opłaca się wogóle grać na poziomie "Heros" ze względu na te 3minuty?

4.Maxymalny poziom to 60?

5.Czy są tam jakieś zwierzaki?(towarzysze)

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

1. Odpowiem inaczej: Darki. A na poważnie, w zależności od tego jaką postacią lubisz grać, to w tym będziesz najlepszy... Ja lubię pogów, ale wiem, że orci i warkowie mają dobrze, bo mogą luzem duo biegać.

2. Prawdopodobnie na Polskim.

3. UM (Heros...).. Trzeba kiedyś zrobić. Fakt, kosztuje najwięcej z wszystkich trybów (AP/gold) ale ma najwięcej skilli.

4. Tak. Tylko EM (Easy Mode) jest do 30, ale na trybie EM i NM nie graj pod żadnym pozorem, bo możesz zacząć od HM.

5. Są mounty (wierzchowce), nic więcej.

Nie graj na lajtach, oni bez party biją jednego moba krzycząc różne brzydkie rzeczy oraz jeśli nie ma rvs na mapie to nie potrafią się zebrać w sobie i wyjść expić, tam borc stoi pod portalem, a oni się modlą bijąc po 1.. ;p

Na darkach nauczysz się grać.

Potwierdzam, zrób HM do 40lvl i postaraj się zorganizować sobie uma.

...

Lopescio, prawda jest taka, że możemy się kłócić podając różne przykłady, a wszystko zależy od tego ile grałeś i ile widziałeś. Ja na lajtach nie widziałem żadnego ogarnięcia. Na darkach też są nieogary, ale przynajmniej większość (zaznaczam, większość) nie krzyczy "szmata" czy coś, jak się go ubije (jak to mi się zdarzyło wielokrotnie). Bo nie mam na myśli dzieci, bo ich jest mnóstwo WSZĘDZIE, bez względu która strona.

(chociaż 99% lajtów to waty, nooby i....... ;>)

Polecam grę w darkach zero bajeczkowych postaci

PT zawszę się znajdzie

Grafika nie ma nic wspólnego z pokemonami

Poprostu to jest królestwo dla tych którzy wyrośli z bajek ;]

Lajty to lamy Darki żądzą tyle powiem....

Edytowane przez router

Nie grałem na piaskownicach 1-15 i 20-30, jedynie na PvP 1-60.

O, przepraszam, przez pewien czas bawiłem się na 1-15 - w tych czasach gdy żeby mieć killa to wystarczyło znać kogoś z Gromu, wtedy siadałeś obok [GS]Laxora i zgarniałeś kille bądź hunterem stałeś w najbardziej wysuniętym miejscu na kampie i gasiłeś światełka. Nuda.

A 20-30 nie było lepsze, gdy ja tam grałem to 4 osoby kampiły Wasze wyjście i średnio wpadało 10-20 killi dziennie. Jak spędziłeś trochę czasu, oczywiście.

Teraz, w okresie wakacji wszędzie jest mnóstwo lajtów, a to z tego prostego powodu, że dzieci mają wolne! Dziwne, nie? Ale co poradzisz? Niedawno oglądałem filmik jak to rejfensi się nudzą w Kimu Roomie, czekając na Grom. Rejfensi, którzy wbijali 60 w pando, bo z tego co mi wiadomo, przez cały rok Grom niepodzielnie rządził serwerem pod względem PvP, a to dlatego, że byli tam ludzie dorośli, pracujący, którzy potrafili się zorganizować pod dowództwem Garathorna. A, że zaczęły się wakacje, to nic dziwnego, że osoby dorosłe wyjechały na urlopy za granicę (bo w Polsce pogodę mamy jaką mamy... A, to może dlatego dzieci siedzą na Shaiyi! O tym nie pomyślałem, przyznam szczerze, bo jakie dziecko by się bawiło tak jak to kiedyś bawili się ich rodzice, przecież jest wolne - możemy pograć do rana!), a lajty zajmują każdy metr kwadratowy na Shaiyi. Sądzę, że mniej więcej za 2 miesiące będziemy oglądać małe światełka tłumnie koncentrujące się wokół portali na jungle/dd1/Karis.

O innych PvP nic nie piszę, ponieważ to są piaskownice do zabawy, gdzie wystarczy dobrze zrobione eq połowy graczy z raidu i można kampić zamek wroga. ;)

1.Każda Postać jest dobra tylko trzeba potrafić grać ;) ja bardzo lubię maga . I nie graj darkami ;p to tak poza tematem xD

2.Yyyy no jak grasz na PL to chyba jasne że na każdym

3.Bardzo się opłaca

4.tak ;p

5.deska snowbordowa , koń , lampard i jeszcze tego tam chyba troche było :P

Edytowane przez PowerMaster