Weles Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam. Dzisiaj szukając informacji na stronach takich jak: wikipedia.pl forumprawne.org ymirgames.com I paru innych stronach, dowiedziałem się poniższych informacji: Serwery prywatneDziałają również nielegalne, prywatne serwery (głównie w Chinach, Włoszech, Niemczech i Polsce[22]) uruchomione w domu na komputerach stacjonarnych, często w sieci VPN przy pomocy aplikacji Hamachi; lub wykupionych serwerach dedykowanych. Często wprowadzanych jest wiele autorskich zmian jak np. zwiększony maksymalny poziom doświadczenia postaci (pomiędzy 99 a 255), nowe questy czy skrypty. Dzięki temu gra na nich może być łatwiejsza i dynamiczniejsza (np. doświadczenie przybywa szybciej, łatwiej zdobyć przedmioty). Koreańska firma Ymir Entertainment od niedawna zaczęła blokować i karać prywatne serwery założone w chinach. Kolejnymi krajami na liście będą Niemcy a następnie Polska. Serwer mozna stawiać jeżeli kupione zostały orginalne pliki. Co do edycji to możemy dowolnie dodawać NPC i inne rzeczy. Podmiana plików jest dowolna, tylko w wypadku jeżeli łączymy się z licencjonowanym serwerem. Zawarłem najważniejsze informacje na temat Legalności Prywatnych Serwerów. Jak możecie to skomentować? Pozdrawiam. Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak to skomentować ? Hmmm.. Chyba każdy wie że posiadanie plików jest nie legalne . No chyba że wykupisz je od YMIR. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi