Skocz do zawartości

[Opis] Jak to naprawdę jest z "Legalnością" Pryw. Serw.

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj szukając informacji na stronach takich jak:

wikipedia.pl

forumprawne.org

ymirgames.com

I paru innych stronach, dowiedziałem się poniższych informacji:

Serwery prywatne

Działają również nielegalne, prywatne serwery (głównie w Chinach, Włoszech, Niemczech i Polsce[22]) uruchomione w domu na komputerach stacjonarnych, często w sieci VPN przy pomocy aplikacji Hamachi; lub wykupionych serwerach dedykowanych. Często wprowadzanych jest wiele autorskich zmian jak np. zwiększony maksymalny poziom doświadczenia postaci (pomiędzy 99 a 255), nowe questy czy skrypty. Dzięki temu gra na nich może być łatwiejsza i dynamiczniejsza (np. doświadczenie przybywa szybciej, łatwiej zdobyć przedmioty).

Koreańska firma Ymir Entertainment od niedawna zaczęła blokować i karać prywatne serwery założone w chinach. Kolejnymi krajami na liście będą Niemcy a następnie Polska.

Serwer mozna stawiać jeżeli kupione zostały orginalne pliki. Co do edycji to możemy dowolnie dodawać NPC i inne rzeczy. Podmiana plików jest dowolna, tylko w wypadku jeżeli łączymy się z licencjonowanym serwerem.

Zawarłem najważniejsze informacje na temat Legalności Prywatnych Serwerów.

Jak możecie to skomentować?

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Opis] Jak to naprawdę jest z "Legalnością" Pryw. Serw.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...