Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clubmt 2

THomonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heeh myslałem ze wylaczyli na zawwsze : ddd od rana gralem i 65 lev nabilem xdd a szukac mi sie innego niechce chyba ze znasz fjany to podaj bo te co sa to zrypane

Opublikowano

Naruto32: Nie licz na to... Mój warrior 81 level z dwoma stalami 6 i złodziejem dusz poszedł się... no wiesz co...

Mirstal132 :

Ch*ujową? ClubMT2 to priv który działa jako jeden z lepszych jak byś nie zauważył.

Opublikowano

Myślisz że na innych serwerach takie konserwacje trwają mniej niż 2h? Być może teraz poprawiają bugi, bądź wprowadzają nowe rzeczy. Także trochę cierpliwości.

Opublikowano

hehe ja tego adma mam głęboko gdzieś podbiegł dzisiaj do mojego kumpla który sobie stał nic nie pisał nic i zaczął do niego po angielsku pisać że ma bana bo jest Polakiem i faktycznie mu wlepił bana. Typowy za**bany rasista...

Opublikowano

Jak na mnie to serw jest off juz na zawsze bo tam na stronce cos piepszy po wlosku ze costam costam macie sami sprawdzcie:

Server cancellato da dulaan.. ci denuncia pure... amico vostro...

wg. google translate: Usunięty z serwera dulaan .. Mamy również sprawozdanie ... Twój przyjaciel ...

Ja tam tego nie rozumim ale moj woj prawie 54 i 3 skille na m ;/ poszedl sie walic ;(

Opublikowano

Elo xD napisał: "Server cancellato da dulaan.. ci denuncia pure... amico vostro..."

Na początek. Dulaan to GA, a za razem założyciel serwera. Więc to wszystko należy do niego.

Teraz są dwa warianty:

Pierwszy wariant: Serwer został usunięty przez Dulaan'a.

Drugi wariant: Dulaan wywalił jednego z GM'ów.

Jeśli w najbliższym czasie nie ruszy serwer, to chyba potwierdzi się pierwszy wariant...

Opublikowano

ehhh server zostanie zapewne zamknięty na zawsze gdyż nie ma pieniędzy na dalsze utrzymanie bynajmniej z tego tak wynika:

Usunięty z serwera dulaan .. Mamy również sprawozdanie ... Twój przyjaciel ...

Aby zmienić przebieg gameserv przed Dulaan zrobić coś li

zaloguj następnie przejdź do narzędzia do zmiany legitymacji.

Albo to tylko chwilowe nieporozumienie

tłumaczcie zawsze cały tekst nie tylko wycinek

Opublikowano

Tak się składa, że co nieco z Włoskiego to ja umiem, aczkolwiek prymusem to nie jestem ;].

Server cancellato da dulaan

Serwer usunięty przez Dulaan, bądź Dulaan usunięty z Serwera.

BTW. mirstal132: Ta strona to ItemShop... Na niej da się zmienić hasło oraz kupować itemy... Sprawdź coś na drugi raz zanim zaczniesz niepotrzebnie pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...