mixer21 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Tematyka: Raper Chada, chodzi głównie o jego twarz, najlepiej jak by miał okulary Wysokość: Aby pasowała do forum tylko mogło być trochę mniejsze np 120px bo chcę mieć trochę jeszcze miejsca wolnego na coś jeszcze.. ;p Szerokość: ok 600px to co UP Napis/y: gdzieś na tle napis mixer21, i po przeciwnej stronie napis "CHADA WGW" np mój nick po lewej a ten drugi napis po prawej Kolorystyka: może by szary Dodatkowe informacje od zlecającego: -_- Za pomoc daje +/- jak kto woli i 5* z góry THX Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez mixer21 Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
mixer21 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @refresh da rade ktoś to zrobić ?? Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
mixer21 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 f5 !!!! Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
mixer21 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 f5 Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
Puyol5 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Używamy Tego,bo ineczej Red Wolf Będzie zły. http://www.mpcforum.pl/topic/402034-uniwersalny-wzor-na-zlecenia/ mixer21 1 Zbieram, Odnośnik do komentarza
Puyol5 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jeżeli,się podoba sygnatura liczę na Plusy Nie wiem co to jest to H11 było już to a zabardzo nie wiem jak w gimpie wycina się jeżeli mi powiesz to poprawie mixer21 i SZefcio 2 Zbieram, Odnośnik do komentarza
mixer21 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 nie tak może być h11 to prawdopodobnie chodzi o jego płytkę z 2011 roku temat CLOSED Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Na prośbę- zamykam. @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi