Qperek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Może ktoś zna trick że założyć kilka tych samych nadów? przykład: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=441195 Jak ktoś to zrobi będzie mistrzem :P @Nitaki granat za nx ma koncówke NL btw. Reprezentacja Polski była u mnie w Legnicy Polska vs Polska 3:1 :P Szczęsny puścił 3 bramy ;/ Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Qperek Qutaphone 1 Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jeden nad jest za nx... Ale ten 2 typ to kozak,ale to zwykły bug:) Ja raz miałem buga że założyłem jednego rec7 a 2 broń g36 i miałem 2 rec'e7 Odnośnik do komentarza
ILoveVomitI Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 troche dziwne... 1 slot dla speca na medy a w drugim ma granata...lol..przecież on nie jest z zakładki "special".... ehh. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up ten drugi to normalny slot. Co do tego buga, to przez nieudolnośc nexona kolejny gracz dostanie bana. Pogratulował. Odnośnik do komentarza
sobo97 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 haha 2 kozaki z clanu też bym tak chciał 4 takie same granaty :P Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) granat za NX, GP i perm (bo ma chyba inną końcówkę nazwy) i masz .... - chyba działa :P Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Nitaki Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
walker123 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up Brawo. Masz niezłą spostrzegawczość. Tam są 4 granaty o takiej samej nazwie. Granat za NX ma końcówkę "NL". Jeśli umiesz liczyć napisałeś 3 granaty, a on ma 4. @topic Pierwszy raz takie coś widzę. by GutenMorgen Odnośnik do komentarza
kamrad Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiecie co ? zauwazcie jaka pobugowana jest strona nexona, ja raz mialem 3x m417 SB(na stronie, w grze mialem SB, g36, ump i trg) i po jednym dniu bylo ok juz Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dobra, koniec offtopowania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi