koelion Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) organizuje zawody potem pisze ze zamknięte bo nikt sie nie stawił straciłem pół dnia z powodu niekopetencji orgnizatora prosze o zablokowanei tego uzytkownika. eidosa Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez koelion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Turniej był zorganizowany przez niezależnego użytkownika, nie odbyły się - to nie. Nie widzę powodu dla którego miał by dostać chociaż warna. Farex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koelion Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To po co wprowadza ludzi w błąd straciliśmy ponad pół dnia chodźby to jest powodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilzo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 siedzielismy z koleszkami od 13 i czekalismy tak samo jak " koelion " i oczywiscie nikt sie nie stawil ! ! jesli byla chodz jedna druzyna to powinna ona dostac nagrode.. : ) koelion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro kiki Junior Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tak to jest jak jakiś newbie organizuje taki turniej. koelion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eidos Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zawodow nie bylo daltego ze jak pisalem do calej GRupy A JAk i do B i C,D,ITD nikt sie nie stawil a inni mowil ze nei maja Ekipy wiec prosze o nie Oczernianie mnie .. ja czekalem do 15 Pisalem do innych Grup czy graja teraz Oni mowia ze nie maja Czasu albo "TEamu" dlatego zawody sie nie odbyly ... To tyle co mam do pisania Farex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro kiki Junior Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zawodow nie bylo daltego ze jak pisalem do calej GRupy A JAk i do B i C,D,ITD nikt sie nie stawil a inni mowil ze nei maja Ekipy wiec prosze o nie Oczernianie mnie .. ja czekalem do 15 Pisalem do innych Grup czy graja teraz Oni mowia ze nie maja Czasu albo "TEamu" dlatego zawody sie nie odbyly ... To tyle co mam do pisania U mnie tak samo grup brakowało. Uczestnicy w ogóle nie odpisywali więc ich wyrzuciliśmy. I co? turniej się odbywa bo doszły niektóre osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koelion Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) ja jestem z grupy d idioto tak samo jak kamilzo  koelion 14:18:01 sierma 14:18:10 za 40 min 1a b potem c d tank?  7646954 14:30:41 nom 14:33:44 w jakiej grupie grasz?  koelion 14:52:58 d  koelion 15:03:01 o której tak mniejwiecej d gra?  koelion 15:13:10 zal mi cie 15:13:16 1 grupa sie stawiła i co oszuscie? mój nick z gry neXsZ a po 2 do nikogo nie pisałeś leniu i oszuście bana mu Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez koelion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMarthes Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up Za co ma dostać bana? -,- Widzisz ile on ma postów i w ogóle to po co zapisałeś się na ten turniej? -,- Farex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi