Vamph Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Elo. Opisze wam sposób na trzymanie oszczędności na 99nos w magazynie ( np kaska na ulepszanie sp ) Do roboty 1. Wchodzimy na www.99nos.com 2. Logujemy się 3. na grafice punkt 1 4. teraz widzimy to co na grafice. Jest tam okno w którym jest nasz nick, ile posiadamy kaski itp. w 3 rubryce są 2 możliwości . 5. Aby przesłać kasę na stronę wybieramy opcje na samym dole, przepisujemy kod i wpisujemy ile kaski chcemy przesłać. 5. ta pierwsza opcja to z strony do gry. A wiec: Np. mam na koncie 50kk i chcę sobie odłożyć np 20kk to wybieram to co pisałem, wpisuję ilość kasy, wybieram tą ostatnią opcję i przepisuje kod. Gdy chcę z strony do gry muszę kliknąć to pierwsze i wpisać kwotę oraz kod. Uwaga: Przed całą pracą należy się wylogować z gry http://imageshack.us/photo/my-images/193/59745114.png/ 1. Punkt tej możliwości 2. Ilość kaski na koncie Na górze jest czerwonym pismem liczba, jest to Liczba kasy na 99nos.com ps. barycz ( usama . tobie go nie dam , zart, biez ) mozesz dodac do swojego spisu, ps2. zmien nazwe tematu jak chcesz itp. temat jest do twojej dyspozycji Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Vamph linajge45, MapleStoryEuBot i Nostale ziom 3 Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie Odnośnik do komentarza
linajge45 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 szukałem tego + Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi