CheaterMan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam kupiłem kod do reje na metku ProMT2 i niechce kasy w błoto wyrzucić a więc : Stronka z lancherem mi niedziała może ktoś kto gra i ma lanchera do ProMT2 upnąć najlepiej na MegaUpload.com z góry dzięki Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Launcher : ftp://mgcforum.eu/ProMT2/ProMT2-Launcher.7z Lub kamer mod : http://metin2mod.tk/ml2010sf.html Nie wiem czemu ale nie można nigdzie znaleźć klienta do serwerów deco. CheaterMan 1 Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
CheaterMan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) w modzie mi niedziała spróbuje patcherem + @ stronka mi niedziała ;/ z dowloadem Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez CheaterMan Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A mod jak odpalasz ? Musisz przez connecthelper Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
CheaterMan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Ok spróbuje. @niedziała :( Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez CheaterMan Odnośnik do komentarza
CheaterMan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 @Ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi