Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99 nos - darmowa kasa

Vamph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Jest to poradnik jak zdobyć darmową kaskę na 99nos, nie jest jej dużo bo mało ale zawsze się przyda ;)

A wiec:

1. logujemy się na www.99nos.com

2. wybieramy 4 punkt w 1 rzędzie.

http://imageshack.us/photo/my-images/171/83781900.png/

Uwaga: Przed tym procesem należy wyjść z gry ;)

3. i tam przepiszcie kod i dajcie ( jak macie google chrome to otrzymaj ) . Kaska jest na waszej postaci

4. Cieszcie się kaską xD

5. Najważniejsze : Dajcie + ;)

ps. barycz, mozesz dodac do swojego spisu, ps2. zmien nazwe tematu jak chcesz itp. temat jest do twojej dyspozycji ;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

dziala , na 30 lvl do 39 dostanie sie z 275k :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

spoko. Jak chcecie to piszcie jakie tutki zrobic bo mi się nudzi xD ,

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Mam pytanie... czy jak zrobię postać i wbiję np. 60lvl i odbiorę wszystkie możliwe nagrody, potem zrobię nową postać na tym samym koncie z mniejszym lvlem to też bd mógł odbierać nagrody od nowa?

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tak, ale jak np bd mial 20lvl tej nowej postaci to tylko to w przedziale 20-29

ps. skoro zaczynasz gre na 99nos proponuje przeczytac all moje tuty które mam w sygnatóże, all odnoszą sie do 99nos

proszę kogoś o usunięcie calego spamu, i jak chcecie to zamknijcie TuT bo kompletny spam ;)

02animowane010.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo przydatny tutorial. Można przynajmniej troszkę więcej kasy mieć :D

A to się robi codziennie?

@edit

A gdzie ta kasa przychodzi, bo ja na maga 27lv zrobiłem to i nic.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Może nie przepisałeś kodu albo wziełeś złą kratke. Przychodzi to na postać którą wybrałeś. Nagraj filmik lub zrub ss które klikasz . Może pomożemy ;). THX all za +iki

DOWN: spoko, Jak zrobie destro to pexpimy razem, mam 29lvl, wk ale destro robie na 54 lvl, Pisz do PROdestro lub Do kuzyna RazePL on cie może podexpi ( wkoncu to moje konto ;) )

02animowane010.gif

Opublikowano

A nie sorry mi się pomyliło i zapomniałem, że miałem 18k, a postać w przedziale 20-29 to dostałem 20k :P

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Zamiana to zamiana. Ty masz moje na se( teraz żałuje bo moje konto było lepsze xD ) ale ja gram na swojim koncie. Na tym gra muj kuzyn

02animowane010.gif

Opublikowano

przydatne poleciał + a masz może kssn xD?? bo na 99nos gram, ale zobaczyłbym do koreańca jak tam wygląda:P pisz pw jakby co

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry TuT ale moglbys naucz sie troche ortografii Vamph, no juz sie nie czepiam ale muj czy mój sie pisze co? lub swojim czy swoim?

Wiecie ze mozecie tez deponowac kase na Stronke i brac ja inna postacia ^^

icgigosygna2-1318951404.png

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...