Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 żeby całe chojnice spłonęły Odnośnik do komentarza
TobiX Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 da mu jakiś mod bana? bo już mnie wkur$#^% Odnośnik do komentarza
x Dragon x Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chlopie jak spalisz moje miasto to ci *********** Odnośnik do komentarza
Phaser Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie można nic zobaczyć. Wszędzie jego spam. Kur*a, co to temu dziecku da? ;/ Nie uważacie że powinien być limit tematów 1 / kilka minut? ;d Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to mi da że cały ten jebany dział będzie zasrany moim gównem :* Odnośnik do komentarza
x Dragon x Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Sraj sobie na to zara go zbanuja juz widzialem 1 admina w tym temacie ale go jeszcze nei zbanowal ;/ Odnośnik do komentarza
Phaser Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ale on mnie wkurza. Chciałem sobie przejrzeć dział, ale się nie da ;/ Odnośnik do komentarza
x Dragon x Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja odswiezylem swoj temat a teraz juz jest na 2 stronie zaraz ;/ odswiezysz mi go ;p ? Odnośnik do komentarza
Phaser Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak zbanują to dziecko ;d I jego nowego kolegę ;/ Wypizgaż15. No kur... nie ma tu żadnego moda?! Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzieci, możecie skończyć spamować? Możecie przestać karmić trolla? Zamiast pierdolić może byście wysłali raport?! Ale nie, posta trzeba kurwa nabić. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi