Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór Na Moderatora Counter-strike

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania:

- Ukończone 13lat.

- Doświadczenie z grą, zarówno na <b>non-steam</b> jak i <b>steam</b>. Mile widziane doświadczenie z CS:S.

- Doświadczenie z cheatami w grze.

- Język Polski i Angielski na poziomie komunikatywnym.

- Umiejętność pracy w zespole.

- Dlaczego właśnie Ty? Napisz parę zdań czemu chciałbyś pracować z nami.

Pamiętajcie i nie patrze tylko na wasze kandydatury. Biorę pod uwagę waszą pracę w dziale :-)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mały updejt oraz oczyszczenie tematu. Wszystkie osoby zainteresowane stanowiskiem KidModeratora \ Moderatora działu Counter-Strike proszę i zgłaszanie swoich kandydatur w tym temacie. Wymagania macie w pierwszym poście. Posty nie zawierające kandydatury nagradzam banem.

Pozdrawiam, Seldek

Opublikowano
- Ukończone 13lat.

- Doświadczenie z grą, zarówno na <b>non-steam</b> jak i <b>steam</b>. Mile widziane doświadczenie z CS:S.

- Ukończone.

- Yhym.

- Czasem tam polatam na NS :>

- Raczej gud.

- Tak

- Ponieważ dobrze znam się na grze. Wiem jak rozwiązać większość problemów, ułatwić rozgrywkę. Piszę różne tutoriale, które są w spisie. Poza tym wiem o co w tym chodzi bo jestem byłym moderatorem działu Metin 2. Straciłem moda przez małe zamieszanie w administracji (?). Nie mam problemów z ortografią. Jestem spokojny, nie używam 15 razy xddd w 1 poście, pomagam jeśli wiem o co chodzi.

Wystarczy podanie tu, czy trzeba pisać w aplikacjach?

Opublikowano

@UP

Poziom twoich postów, że tak powiem jest żenujący, zadbaj także o ortografię : obowionski

Jednym słowem nie dziękuje.

368216.png

Opublikowano

Wymagania:

- Ukończone 13lat.
- Doświadczenie z grą, zarówno na <b>non-steam</b> jak i [b]steam[/b]. Mile widziane doświadczenie z CS:S.

- Ukończone.

- Non-Steam około 2,5 roku. Styczność ze Steam'em miałem przez krótki okres czasu. Grywam w CS:S NS od kilku miesięcy.

- Urozmaicam sobie czasami rozgrywkę dopalaczami lecz jedynie na zagranicznych serwerach.

- Angielski m/w poziom podstawowy, cały czas szlifuje.

- Oczywiście.

- Na MPC goszczę już trochę czasu, zazwyczaj działem w którym uczestniczyłem najaktywniej był Metin2, aktualnie spędzam sporo czasu w tym dziale,

staram się pomagać, rozwiązywać problemy innych.

Mam także zamiar stworzyć dosyć obfity tutoral na temat "How to play CS:S Non Steam"

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...