kolano/w/dupie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Siemka prosze zrobil by mi ktos opk na zombie dayone bo gram w koreanskiego warrocka i chcialem szybko lvl wbic prosze zrobil by ktos albo do brokensunset koreanskiej Nagroda 4dniowy limit plus i 5 HackerXXL 1 Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ojj nie wiem czy na koreana zrobi Ci ktoś moda ponoć tam można dostać kare za hacki Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hacków na koreana tutaj nie dostaniesz. Za hacki to koreańskiego WR można dostać karę w postaci pieniędzy... @Down Nie wiem, bo nie gram na koreanie. Ale wiem, że za każde wspomagacze jest kara. Wracam.. Odnośnik do komentarza
kolano/w/dupie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A moda nie da sie zrobic>?.. Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A moda nie da sie zrobic>?.. Za każdy wspomagacz można iść nnawet do więzienia. U nich Hackowanie to zbrodnia. By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
hoxies Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 na koreanie nie można hackować ludzie!!! KSSN to jest numer z dowodu osobistego jakiejś osoby więc jak byś dostał Bana to ta osoba z tym KSSN które miałeś zarejestrowane poszła by do więzienia!!! Odnośnik do komentarza
kolano/w/dupie Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) dobra to nie dzieki za odpowiedzi niewazne temat do zamkniecia Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez kolano/w/dupie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi