krystiandj Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 poda ktoś linki do jednego z tych c++ 2007,2010,2011 to jest chyba c++ xe najlepiej na rapidshare Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pobierz ze strony microsoftu. Oczywiście musisz mieć windowsa oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrOMGWTF12 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up gówno prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assarelliuss Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up gówno prawda Cytat Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up gówno prawda Widać, że nigdy nic nie ściągałeś ze strony microsoftu. Byle jakie gówno ściągasz i włącza się genuine check. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No co ty...mam pirata, i ściągałem wiele rzeczy z tej strony. A to gówno da się zlikwidować, wystarczy dobrze poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No co ty...mam pirata, i ściągałem wiele rzeczy z tej strony. A to gówno da się zlikwidować, wystarczy dobrze poszukać. To masz się czym kurwa chwalić złodzieju. hfaua 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeXo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @UP ty zapewne masz w gratisie system przy kupnie komputera wgrany orginal a co potem jak system pierdolnie ? do serwisu ? a moze kupisz orginal za 500zl? watpie . a na allegro jak kupisz to win nie jest zarestrowany na ciebie tylko na,sprzedajacego. wiec tylko pozostaje pirat . a tak poza tym to okolo 90%userow mpc forum ma pirata ja korzystam z orginala . wiedzcie userzy za niedlugo microsoft bedzie dawal bany za piraty tak samo jak przerobicie xboxa i podepniecie neta to ban pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 @UP ty zapewne masz w gratisie system przy kupnie komputera wgrany orginal a co potem jak system pierdolnie ? do serwisu ? a moze kupisz orginal za 500zl? watpie . a na allegro jak kupisz to win nie jest zarestrowany na ciebie tylko na,sprzedajacego. wiec tylko pozostaje pirat . a tak poza tym to okolo 90%userow mpc forum ma pirata ja korzystam z orginala . wiedzcie userzy za niedlugo microsoft bedzie dawal bany za piraty tak samo jak przerobicie xboxa i podepniecie neta to ban pozdrawiam Jak mi system pierdolnie to go reinstaluję z płytki O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi