Devir555 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam! Jestem tu nowy i patrzylem co jakiś czas na wasze forum oraz chciałem znaleść temat który rozwiąże mój problem,niestety nie znalazłem. Mianowicie chodzi mi o to że jak na PandorzeMT2 używam Guild Exp Donatora to jak przekroczy limit oddawania expa np: 50% to mi spamuje na chacie coś po hińsku i to mi laguje strasznie metka nie wiem jak to zrobić i proszę was o pomoc. jeśli coś źle napisałem mówcie i jeszcze jedno jak wyskakuje mi okienko gdy napisze /cguild i napisze nazwę swojej gildi nic się nie dzieje dlaczego? Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Devir555 nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem Odnośnik do komentarza
Popielnik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 pewnie nazwa jest zajeta a ukryj linie czatu w opcjach i nie bedze lagowac Odnośnik do komentarza
Devir555 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Już rozwiązałęm problem 1 i 2 1:ściągnołem moda kamera z 2010 roku 2:nie miałem kasy by założyć na 1 lvl Temat do zamknięcia! nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgodnie z informacja zamykam. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi