JohnyYogi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam Mam Następujący Problem Przedtem Jak grałem Było wszystko git aż do dzisiaj Włączyłem Grę a tu nagle Gdy walę Skill'a Niewidać go ale atakuje ;/ Co zrobic? michaf95 1 Odnośnik do komentarza
Napster Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @UP To już drugi raz cie upominam zły dział !! @topic Global czy priv? michaf95 i Damian 2 Odnośnik do komentarza
Napster Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Mu Online -> Mu Online - Poradniki" do: "MMORPG -> Mu Online". Odnośnik do komentarza
wasilek171 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jeżeli priv to może Agility Bug czyli Skilla nie widać ale atak leci. Jaką grasz postacią ? Co to za skill ? I ile masz agility ? Zostaw + Odnośnik do komentarza
Kłik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Według mnie to problem a agillity, ja mam taki sam jak ty z MG i SM, np. na SM'ie jak mam za dużo wbitych punktów agillity i walę soplami to nie widać skilla, ale punkty życia i tak mobom ubywają. Przy następnym rr'sie zmniejsz trochę agillity, to powinno pomóc. A jak nie to, to nie wiem. JohnyYogi 1 Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy. "Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby". Odnośnik do komentarza
Napster Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Często na serwerach prywatnych jeżeli masz za dużo agi ataku po prostu nie widać. Czar skutecznie działa a po prostu go nie widać to nic ; ) Odnośnik do komentarza
JohnyYogi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzięki wam za Odpowiedź To Wina Aggality Mam 6k:P michaf95 1 Odnośnik do komentarza
Napster Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Sprawa wyjaśniona. Close. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi