Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO ZMIENIC W EQ CZY DALEJ SKILOWAĆ I GDZIE NAJLPIEJ EXPIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuuwam.jpg

Dodatkowo mam dwie pary soft bootsów i 200 k w depop gdzie expić taką postacią bez waste świat non pvp LUMINERA

Opublikowano

A co ty tutaj chcesz w Eq zmieniać? -,- Chcesz, żeby każdy popatrzył na twoje eq? -,-

A co do exp'a to nie napisaleś nawet czy pacc czy facc, ale z tego co widzę to facc, więc:

Orc Fortress

Dragon Lair Thais/Veno

no możesz jeszcze skoczyć na POH, ale nie polecam lub na Elf Fortress ;)

Opublikowano

Tam też boty latają ; ) w d lair , jeszcze skilowanie tak ciężko idzie chciałbym wbić magiczne 100/100 ale nie dam rady chyba : )

Opublikowano

Tez mi cos tutaj zalatuje tym ze chciał chłopak pochwalic sie swoim eq ;}

Co do expa- to bez pacc w tibie sobie nie pograsz/expisz ;)

Zeby w to grac trzeba miec fundusze... bo co... wbijesz 70+ i niema gdzie expic zostaje ci poh-dlair i inne respy zajete przez 15 osob... cipsoft wszystko przemyslał..

bez reklam

Opublikowano

EQ zajebist. nic nie zmieniaj;). A ja proponuje Ci expic na Deep Fibula Quescie 15dragow i 4 dle:) chodzisz minosy i dragi sie respia:). A tak to nie masz wyboru KUPUJ PACCA:)

Opublikowano

Eq nie chciałem sie chwalić jedynie chciałem lekkich porad ; ) , bo sam już nie wiem biegam po dwarf guardach codziennie i nie watuje przynajmiej czasami siedze na crusaderze czasami na bk ; ) , poch i d lair odpada biega tam po 5-6 osób

Fibula fajne miejsce expilem ;d ale mozna fatalnie zwastowac:D

Opublikowano (edytowane)

Już ci mowilem na faccu nie wbijesz wiekszego lvla niz 70+ chyba ze bys łupał 10h dziennie na czyms konkretnym...

Widze ze TA uzywasz dopuki cie nikt nie zraportuje bana nie dostaniesz ;) to juz dawno to testowalem ;p przyznaj ze lekki szpan polecial z SCA w dp

Edytowane przez pawlacz741

bez reklam

Opublikowano

co zmienic w eq?.. kup leather seta B) i kup wrescie pacc bo mozesz pomazyc o wiekszym lev :)

Opublikowano (edytowane)

Ale wy pierdoły gadacie moj kumpel wbił knightem na harmoni 90 lvl bez pacca i expil od 70 na OF więc nie mówcie że się nie da.

Edytowane przez matios9998
Opublikowano

17:22 You advanced to axe fighting level 88.

Taki refresh robią wam skille 88/88 dalej skiluje ; ) wbijam skille 90/90 expie do 75 mam juz royal axe expie do 90 biore sca expie to 110 i heloforger axe : ) zbieram kase demononing axe ;d 53 ataku jedyny na lumi ^^

Opublikowano

Zmien EQ , plate set -.- jakich ty chcesz porac masz 70+ a pytasz o porady ? Sorry ale czy czasem zes nie kupil tego eq ze sie tak glupio pytasz ? Retardzik ?

Exp na d lari , kup pacc ...

Ja mam 94 knight 95/92 axe , i sie nie chwale^^,

Tak serio to exp gdzie ci pasuje byle waste nie bylo

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...