Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc w Cheat

sirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak jak w temacie zrobiłem no-menu haka i gdy go właczam to mi pokazuje ze niemam 5slota właczonego

adresy aktualizowałem,i robiłem wszystko zgodnie z instrukcjami mam microsoft 2010 oraz Microsoft DirectX SDK (June 2008)

a tu kod moj

void SLOT ()

{

DWORD dwServerpointer = *(DWORD*)Serverpointer;

if(dwServerpointer != 0)

{

*(long*)(dwServerpointer + Slot5) = 1;

}

}

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

bo jeszcze nie ma dobrych adresów mi też nie działa także po prostu trzeba poczekać

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Taki kod na staminę jest już zapatchowany i nie będzie działać działa jedynie taki ale jak na razie nie ma dobrych adresów

To jest ukryta treść, proszę

i potrzebujesz do tego 5 adresów a jeśli chodzi o błąd to dlatego że nie ma jeszcze prawidłowych adresów i żadnego hacka jeszcze z tyloma opcjami nie zrobisz

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

tak tylko ze mozesz zobaczyc nawet mojego o niedawno go zrobilem ale z 5slotem ale niedziałal i z super jumpem tez cos szwankowało ale sie odpalil i mozna bylo grac na naiektorych opcjach wiec niewiem o co kaman

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...