Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wideo]Tybetański mnich lewituje

Osama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie żadne sznurki albo fotomontaż, przynajmniej mi się tak zdaję bo jest to strona Discovery. Zszokowało mnie. Powiedziałem krótkie "O kurwa..." nie mam pojęcia jak to realne i jak się tego nauczył... A może to jakaś dziwna cecha wrodzona ? Jest to bardzo interesujące ale też z pewnej perspektywy straszne...

PS. Opis powala ;d lata na dupie .D

Opublikowano

Jest to możliwe wg. mnie , słyszeliście o badaniach które dowiodły że człowiek posiada coś co da się zważyć i co ulatnia się z ciałą po śmierci? Myślę że myśl ma potężnąsiłę i lewitacja to nie problem.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Fake and gay.... :O

Wg. Mnie :mellow:

No to wytłumacz skoro mówisz, że fake -.-

RAsfepN.png
Opublikowano

Przecież naukowcy już od dawna mówili, że nie wykorzystujemy całego potencjału mózgu. Może on go wykorzystuje lepiej. :D

rydah for life

Opublikowano

discovery trzymało pewnego kolesia przez 2 tygodnie dając mu tylko wodę ale do mycia , nie jadł i nie pił nic

wszędzie były kamery , koleś jest mnichem i chyba jak miał 12 lat złożył tą przysięgę że nic nie zje i nie wypije , podobno często zbiera energie słońca siedząc i patrzą w nie

co dla nas jest niemal niemożliwe bo kto by się patrzył w słońce przez kilka godzin ...

nie pamiętam jak miał na imię jak znajdę dam linka

edit : nazywa się Prahlad Jani

NJxbd4x.png

Opublikowano

może ma baterie słoneczne ukryte gdzieś? xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jest to calkowicie mozliwe. Dla tybetanskich mnichow.

Dla Was, chrzescijaninow (ja nim nie jestem, jestem Buddysta) moze sie wydawac dziwne, lecz medytacja robi swoje ;]

Pozdrawiam

xamizo

Opublikowano

Jest to calkowicie mozliwe. Dla tybetanskich mnichow.

Dla Was, chrzescijaninow (ja nim nie jestem, jestem Buddysta) moze sie wydawac dziwne, lecz medytacja robi swoje ;]

Pozdrawiam

xamizo

Chrześcijan jak już coś

Opublikowano

Kiedyś (dość niedawno) media mówiły, ze pewne dziecko przyciągało metal jak magnes. Moze gość tez ma jakiś talent wrodzony, juz sobie wyobrażam, jak wyglądam zza okna, a tam dziadek na niebie zapierdala Haha xD

mpc.png

Opublikowano

ta ta teraz takie bajery sa ze nie wiem

bylo tak samo kiedys jak jakis koles latal niby a tak naprawde byl na dzwigu i mial zajebiscie cienki sznurek prawie jak zylke i nie widac tego bylo

jak dla mnie nie mozliwe

jest na discovery program gdzie sa ludzie ktorzy licza tak szybko jak kalkulator umieja zapamietywac 2x tyle co zwykly gosc maja duza sile fizyczna,rozciagaja sie itp. to rozumiem ale zeby sie unosic

P.S to ze z nas ulatnia sie cos po smierci to tez mowili gdzies kiedys ze to moga byc gazy lub poprostu ostatni oddech ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@Up Chodzi Ci o "Supermocni"? Też oglądam ;)

@Top Mi się zdaje, że to może być i prawda, no ale jakieś takie to dziwne :P Po mnichach, którzy medytują przez 2/3 swojego życia można się wszystkiego spodziewać ^_^

1339163822-U301909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...