Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza postać do PvP (PRI)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaka najlepsza profesja jest do PvP czytałem wiele postów tego typu ale zdania są mieszane, więc dlatego zwracam się do was.

Chodzi mi o PRIV PandoraMT2 kto wie jaka jest tam najlepsza postać do PVP proszę o pilne odp :P

ZA POMOC PLUS LECI ;]

DAJ PLUSIKA TO NIC NIE KOSZTUJE A TAK WIELE MOŻE :]

Akcja http://www.pajacyk.pl/

Opublikowano

Hmm... grałem jakiś czas na Pandorze jednak tak Ci nie powiem, która jest najlepsza.

Niestety zazwyczaj BM. Ochronka + sfera + duch. Nawiasem mówiąc, jest to przesadzona postać.

Widziałem też tam WP jak ładnie jedzie i mentala. Dagger i dragon też niczego sobie.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Zależy...

Wszystko zależy od gracza i przeciwnika...

Bo np. jeżeli masz pro przeciwnika, który myśli, to roska 20% na magie, 15 w bransie, 20 w stalce, 15 w hełmie + tarcza czyli walisz 10k - 70% = 3k = 20% = 2,4k czyli nie dużo :)

+ można mieć potke 10% na magie, to już wgl... 10k - 80% - 20%, to 1,6k :D

Najtrudniej jest zabezpieczyć się przed wojem, ninją...

Woj to postać na którą każdy ma abs, każdy ma na niego kd, więc... NINJA DAGGER.

Ew. jeżeli wolisz wersje hardcore, to archer ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Gralem na Pandorze Szamanem Smok 108lvl. W sumie to oplaca sie grac szamanem bo nikt nie ma na Ciebie abs ani kd no ale jezeli znajdzie sie ktos taki to wtedy tylko przeszywka cos zdziala no i tutaj polecam surke WP :)

Ogolem uwazam ze Pandora to zjebany serwer ... tzn. moze i fajny ale bony 15/15 zniszczyly go.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...