Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] DinarBot

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, ma ktoś działającego DinarBota? Potrzebuję na dzisiejszą noc, "Pumio" nie działa, tj. działa, ale u niego jedna mapa trwa minutę ;o. Mam win7 x64

Opublikowano

Gra jedną rundę i nic więcej... Pisze w opisie "próbować do skutku", ale ile mam próbować? 20 razy? Czekam na inne propozycje.

Opublikowano

Mam laptopa, więc jak coś położę/włożę w klawisz, to nie będę mógł zamknąć laptopa... Po pierwsze szlag mnie w nocy trafi ze świeceniem, po drugie rano zapewne jak się obudzę llub ktoś do mnie wbije do pokoju to zamknie laptopa (mogę to być ja) no i mamy uszkodzoną matrycę...

Opublikowano

może mi ktoś coś wytłumaczyć ?

Robię pokój na zombie z hasłem, włączam cheata, trzęsie się ekran, zombie zabije - wychodzi mi do pokoju - czy to tak ma wyglądać?

Pozdrawiam.

Opublikowano

może mi ktoś coś wytłumaczyć ?

Robię pokój na zombie z hasłem, włączam cheata, trzęsie się ekran, zombie zabije - wychodzi mi do pokoju - czy to tak ma wyglądać?

Pozdrawiam.

Tak. Bot odpala mecz, czeka 5 sekund, zabija się skokiem z dużej wysokości, po czym dostajesz 50 dinarów, bot wraca do rooma i powtarza akcję.

Każdy kolejny PLUS motywuje do dalszej pracy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...