Skocz do zawartości

[Pytanie]Konsolki vs PC

atr1920

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich więc mam problem z wyborem. Starszy daje mi 15 wrzesnia 2 k i chce sobie kupic cos do gier jak i do uzytku codziennego (nie chodzi tu o siedzenia caly czas na przegladarce i na nk i tego typu portalach wole pograc w gierki ;D ). Bardzo zalezy mi na graniu online w gry typu cs :) albo assasin creed online. Mam w miare dajacego rade laptopa ale tez 3 braci w domu wiec nie mam czasem jak na niego wejsc. Dlatego prosilbym o dobranie dobrego sprzetu . Jesli mam wybrac konsolke to jaka i ile dam bo myslalem nad tym zeby kupic na allegro za np 800 zl i reszte w kompa ale kumpel powiedzial ze lepiej kupic jedno dobre niz 2 do dupy ;]

Nagradzam +/-/5

zastanawiam sie nad kupnem tego sprzetu Mój odnośnik

Edytowane przez atr1920

Atr1920.png

Witam wszystkich więc mam problem z wyborem. Starszy daje mi 15 wrzesnia 2 k i chce sobie kupic cos do gier jak i do uzytku codziennego (nie chodzi tu o siedzenia caly czas na przegladarce i na nk i tego typu portalach wole pograc w gierki ;D ). Bardzo zalezy mi na graniu online w gry typu cs :) albo assasin creed online. Mam w miare dajacego rade laptopa ale tez 3 braci w domu wiec nie mam czasem jak na niego wejsc. Dlatego prosilbym o dobranie dobrego sprzetu . Jesli mam wybrac konsolke to jaka i ile dam bo myslalem nad tym zeby kupic na allegro za np 800 zl i reszte w kompa ale kumpel powiedzial ze lepiej kupic jedno dobre niz 2 do dupy ;]

Nagradzam +/-/5

Sąd wskazuje Ciebie i Twojego Ojca na karę dwóch lat pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat za okradnięcie banku.

Masz prawo odmówić kary i zapłacić 2 tysiące złotych grzywny.

Wiesz kupujac konsole np. PS3 musisz sie liczyc z oplata 200 zl za gre , kupujac xboxa musisz sie liczyc z oplata za subskrypcje a kupujac spiracona konsole musisz sie liczyc z brakiem online.

Kupujac komputer musisz liczyc sie ze za rok nie pojda na nim high endy a komputer za 2k zloty i tak nie uciagnie high endow w 1080p jak konsole gdzie sie nic nie martwisz.

Konsole bym kupil jak lubisz przechodzic gry w calosci a nie jestes jednym z tych co graja w gry aby przetestowac . Bo jak wydasz tyle kasy na gre na ps3 to poswiecisz jej te 6 - 20 godzin a potem mozesz wymienic sprzedac zbierac trofea i zabawa z jedna gra na miesiac ale to dla prawdziwych graczy :P Wbicie platynki w grze moze zajac baaardzo duzo czasu .

wakow9.png

Kupuj komputer, za 2 tysiące będziesz miał już całkiem przyzwoity(ale składaka kup) i na te 2-3 lata Ci starczy. Może nie będziesz już później grał na najwyższych ustawieniach, ale i tak przez ten okres wszystkie gry będą działały. A konsole obecnej generacji to już wymarła platforma. Nie opłaca Ci się tego kupować.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak