-Vasto- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opis gry: Loong Online to kolejna gra MMO wydana przez firmę Gamigo, która niedawno wystartowała w fazie Open Beta. Gra przenosi nas do czasów starożytnych Chin, gdzie będziemy mieli przyjemność poznania smoków i innych legendarnych potworów. Jednak na razie skupmy się na samej rozgrywce. W grze mamy do wyboru siedem różnorodnych broni i każda z nich specjalizuje się w czymś innym, uzbrojenie do wyboru to : Sword, Saber, Polearm, Bow, Totem, Glove, Zither. Oprócz konkretnych rodzajów oręża gracz ma także do dyspozycji różnorodne umiejętności, rozbudowany system przedmiotów, konie oraz pety, które pomagają nam w samej w bezpośredniej walce. Loong Online polega na typowym wykonywaniu zadań, z których dostajemy złoto oraz masę cennych przedmiotów, które w późniejszej rozgrywce na pewno nam się przydadzą. Teraz trochę o samym systemie walki. Jest on o tyle ciekawy, że możemy się poruszać wykonując daną umiejętność, oraz atakować w ciągłym ruchu, co zapewnia niezwykłą dynamikę walki. Przy każdym ataku czy użyciu umiejętności, muzyka zmienia się, z typowej chińskiej na energetyczne techno, przy którym walka nie staje się nudna. W grze mamy również masę dungeonów, w których możemy zabijać potworki oraz zdobywać doświadczenie, a na samym jego końcu pojawia się ogromny boss, którego trzeba zabić, lecz nie jest on łatwy do zabicia. By się z nim rozprawić trzeba się przegrupować w naprawdę zorganizowaną grupę. >Loong Online ma wręcz przepiękną grafikę, jednak nie udźwigną tej gry słabsze sprzęty z powodu nie zoptymalizowanego silnika graficznego. Z pewnością jest to powód stosunkowo małej ilości graczy online. Tytuł ten powinien spodobać się również graczom Perfect World, w grze możemy skakać, oraz pływać. Mamy również po mapie porozrzucane tajemnicze wyspy, do których trzeba dopłynąć. Znajdują się tam oczywiście silne mobki, którym możemy stawić czoła. W grze jest wymagana minimalna znajomość języka angielskiego (jak w prawie każde). Loong Online to gra, która ma olbrzymi potencjał jednak jak to już często bywa potencjał ten nie jest wykorzystywany. Przyprawiające o nudę questy typu "idź, zabij, przynieś", pluszowe potwory i jeszcze kilka elementów sprawiają, że gra nie odniesie większego sukcesu. Strona główna : http://loong.gamigo.com/ Rejestracja : http://loong.gamigo.com/ Download : http://loong.gamigo.com/download/ + Różnorodne Bronie + System Skilli + Walki PvP, w których bierze udział spora liczba graczy + Wspaniałe Animacje + Piękna Grafika + Klimatyczna Muzyka + Nawet jak nie gramy dostajemy exp darmowy co widać na screenach + Dostajemy darmowego peta w którym możemy ustawiać aby nam zbierał , np kase , itemy , składniki alchemiczne itd + Możemy robić salta oraz wejść prawie wszędzie + Kiedy Chcemy dojść do jakiegoś npc z questa wystarczy kliknąć na jego nick w queście a postać sama dojdzie !!! - Małe możliwości dostosowania wyglądu gry - Potwory są stosunkowo proste - Instalka 2,4 GB NOWE !!! Odnośnik do komentarza
PrawilnaTibia Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dostepna wersja jezykowa polska moze? Ogolnie wyglada przyzwoicie . Czekam na Odp i wiecej ss od ciebie Odnośnik do komentarza
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy ta gra jest po polsku czy nie? Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza
Uborex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Przecież, to jest Perfect World tylko lekko zmieniony. SS z Perfect World Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 pisałem że jest po angielsku ... ale jest naprawdę łatwa w obsłudze , zaraz dodam 3 nowe screeny Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bardzo fajnie to wygląda. Zagram. Troche przypomina ROMa Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 właśnie dodałem 3 nowe screeny edit : zapraszam do oceniania i wypowiadania się na temat gry Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nawet podobne , ale do tego Perfect Worlda to wgl nie wiem gdzie ty podobieństwo widzisz , bo dla mnie tibia jest bardziej podobna Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zassam i zobaczymy co z tego będzie. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie wiem czemu ale mi się to nie podoba :f Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fajnie sie zapowiada a ci co narzekaja ze po angielsku to co? - w szkole was nie ucza? Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 naprawdę gra jest prześliczna i naprawdę łatwa , więc polecam Odnośnik do komentarza
PrawilnaTibia Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ok wszystko wszystkim wydaje sie wporzo ,zasysam juz , ale mam jeszcze jedno pytanie swiat jest otwarty ,tzn ze na expy sie chodzi czy zjebane dungeony? Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 grafika podobna do metina offline podobne do conquera,eudemons itd gra zerznieta Odnośnik do komentarza
-=MacieQ=- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Omg , kolejny 4storowo-metinowo-rappelcowy-lastchaosowy wytwór. 0 oryginalnośći. Ciągle odgrzewają to samo. Dla mnie to połączenie rappelz i metina. Ale to moje zdanie. Pozdro. Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @ref Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wszyscy : "Mogłaby być po Polsku" ale ludzie.. skąd producent gry może wiedzieć, że gra wypali nawet w wersji Angielskiej? Grafika jest dupna, więc nie pogram. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.