PodobaMiSie Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie dalo sie img to dalem zalacznik A w sprawie Tego zdjecia pomocy nie wiem dlaczego nie ma znaku gm i nie moge pisac komend a pisze w nicku [HA]Ronx Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez PodobaMiSie Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To że masz nick [HA] Nie oznacza że masz GM'a Przy dodawaniu GM zaznaczyłeś rangę "IMPERATOR" Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Up "IMPERATOR" haha. Ja zawsze wybierałem "Implementor" ;p ex Odnośnik do komentarza
sherer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Up haha. Ja zawsze wybierałem "Implementor" ;p Jak ustawił HiGH_RANG (czy coś takiego) to może latać jako Gm, bez znaczka xDD Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
PodobaMiSie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja mam nastawione imperator tak jak na filmach na youtube Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A pisałeś tam [HA] i nick ? A nie sam nick? Może nie resłeś serwa? Odnośnik do komentarza
PodobaMiSie Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 juz wiem dlaczegoni widzilaem nie dodalem locale do file zilli Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi