moortPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jakie były wasze najlepsze kille? TZN: wasza największa odległość z której zabiliście człowieka w BattlefieldPlay4free? Moja największa odległość to 369 metrów i jeszcze headshot ze snajperki M95 na mapie Oman (Amerykanin) Mile widziane screenshoty. Niestety ja swojego nie mam ponieważ u mnie są lagi i grałem na komputerze kolegi. Odnośnik do komentarza
Patryksss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) http://imageshack.us/photo/my-images/84/sniperlr.png/ sorry ale wyskakuje że Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum. :/ Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Patryksss Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW Odnośnik do komentarza
karoshi1 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Ech... Ja mam tą lepszą wersję M95. Enhaced Scope o ile nie mylę się. Na razie zestrzeliłem przeciwnika z 263 m ale myślę, że będzie lepiej. Screena wkleję jak pobiję Wasze rekordy Edytowane 20 Października 2011 przez karoshi1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi