rozekpro =) Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam, wpadłem na pomysł,żeby był dział na forum śmieszne ss z gry League of Legends jak myślicie proszę się wypowiadać przy okazji dam jednego płaczka SS : 254r12fff 1 GIVE ME SOME + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKI_^^ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No chyba joke. Z lol'a nie ma raczej "śmiesznych zdjęć". To co dałeś nei jest śmieszne tylko idiotyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rápido Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to predzej mozna nazwac galerią noobow Lola Jeśli Ci pomogłem proszę like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozekpro =) Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak czy siak chodziło mi o "płaczków" GIVE ME SOME + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magram12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ZALOSNE TO JEST!!! CHCIALES SIE POPISAC ALE CI NIE WYSZLO Świdwin stacja kolejowa KOSOVO NIE JEST SERBSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozekpro =) Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @up nie wiem w czym to ma się do popisu ale ok, można zamknąć GIVE ME SOME + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na przyszłość takie tematy zakładajcie w subforum sugestie od 250 postów bądź jeśli macie ich za mało piszcie do kidmodów działu. CLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi