FoxIARZ™ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Siema mam problem grałem ostatnio w cs-a z botami na wh i śmigało ładnie.Miałem wtedy windows XP. Teraz mam Windows7, i gdy włączam sxe wh 2.0 mam na errorze coś takiego could not inject dll robiłem reinstall cs-a i patcha ale nie działa a wtedy na non steamie śmigało pięknie proszę o pomoc góry dziękuje bedzie + lub jak kto woli - :P PS. Mam ustawione na OpenGL. Jak już mówiłem bedzie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Odpalasz jako admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak masz 64 bity, to raczej na haxach nie pograsz. Może odpal przez tryb zgodności XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxIARZ™ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tak, uruchamiam jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Próbowałeś tryb zgodności? FoxIARZ™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxIARZ™ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Próbowałeś tryb zgodności? taa mam ustawione na windows xp servis pack 3 dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak, a działa czy dalej ten błąd wyskakuje? FoxIARZ™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kammic8 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zainstaluj windowsa XP powinno być dobrze, wydaję mi się że niema jeszcze czita na 64b. albo nie jestem na bieżąco. by Siema Heniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino106 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ventos nie spam Co do tematu w zaleznosci od tego jaki system posiadasz tamie chacki musisz miec (chodzi mi o bity) Ten error co napisales oznacza to ze plik dllnie zostal wszczepiony Szukaj jakis chacko ktore sa wczytywane jako sterownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxIARZ™ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ventos masz plusa bo mi podsunołeś żeby zrobić tryby zgodności i uruchamiać jako admin masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Skoro wyjaśnione, to close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi