Hasumi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witajcie! Przedstawiam wam zapowiedz serwera MineCraft! Serwera który będzie od Nas dla was! Na serwer są już wgrane nowe mody których nie ma w ItemCraft innymi. Spis Modów: MoreEggs-Dodaje nam nowy crafting jaj Total RPG Craft-Nowy hud zycia i mozliwosc zdobywania levli Wood Armor Mod-Dodaje ubranie z drewna Castle Defenders-Dodaje mowe Npc ze sredniowiecza Beer mod and more !!- Dodaje Piwo oraz szklanki i wiele wiecej (wszelkie bugi usuniete) MoreTrees-Nowe Drzewa Epic Smiley Block-Dodaje Blok z usmieszkiem (usuniete inne mody + wredny napis w boku) . Jest to serwer 100% RPG nie chcialem dawac zadnej nazwy zwiazanej z MineCraft iz to jest juz przestarzale. Na serwer wprowadzone zostaly inne rangi.Nie ma juz Admin itp Co ciekawe maa naszego serwera to jest Ziemia moemy mieszkac w Azji jak i w Afryce lub Ameryce lecz stolica swiata bedzie Europa. W najblizszym czasie mam zamiar napisac malą podstawke do MoreThrees czyli jeszcze wiecej drzew. Ciekawostki o pluginach: -Wiekszosc komend zostala spolszczona innymi /register zmieniono na /rejestracja -1 Plugin powitajacy w grze 100% napisany przezemnie! -Od teraz zamiast komunikatu Gracz join game jest Gracz wszedl do gry (pracuje nad tym <_<) Swiat podzielony na: Ziemia Arknes Na ziemi nie beda sie pokazywaly potwory tylko w innym wymiarze o nazwie Arknes. Co ciekawe Ziemia nie bedzie poziadała włączonego WorldEdit (dokladniej opcja tworzenia swiata) aby zapobiedz generowaniu sie mapy 'Ziemia' z wiadomych przyczyn. Rejestracja aka Skiny na serwerze(plany): Jesli sie dogadam z pewna osoba moze dodam tez rejestracje jestem prawie ewien na 100 % ze bedzie to dodane co za tym idzie to jest nasz client. Nowy System Swiatow: Od teraz Jest CH2 ! Wiem ze przypomina wam pewna gre Ale nie ważne polega to na rozdzieleniu portow serwera na 2 Bedzie to na tym polegalo: Jesli 1 osoba bedzie na Ch1 a inna na Ch2 i beda w tym samym miejscu a osoba na ch1 bedzie budowala to osba na ch2 bedzie widziala pojawiajace sie klocki przepraszam widzi . Minusem jest ze Lwc nie pokazuje wlasciciela na ch2 nie wiem czemu <_< Informacja Ogolna: Ilosc slotow: 200 Ilosc Ramu: 16-24 Hoster: Ovh.pl Załącznik MiniLoga dla Fanow którzy beda grali: Komentujcie !! Podoba sie daj + Macie propozycje piszcie na pw! paxivr, FreaQ, Komarekx i 2 innych 5 table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
FreaQ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zapowiada sie zajebiscie Moje TuTy: http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/ Jeżeli pomogłem Wiesz co dać Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Piszcie prosze .... table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
ScoTube Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Git zapowiedz napewno Zagram ! jestem ciekaw z tymi skinami... Edit: -Kiedy planowany start ? Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez ScoYt2 Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Team: Arczi -Ja NismonS- Stary kumpel Speed-Mapper Zaid-Moj zastepca table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
Minecraftowo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No no zapowiada się ciekawie. Kiedy oficialny start? Czy będzie mozna zmieniać skiny? Odnośnik do komentarza
legolas9494 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dobra team to tam wiesz ale kiedy +/- start bo jeśli nie będzie pvp on to będe tu grał Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 PVP- ON MOBY-ON Skiny mozna zmieniac Start koniec wakacji table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
paxivr Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Świetne! Zagram na 100% Odnośnik do komentarza
Oskar13 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli ta pewna osoba to ja, to raczej Ci tego nie dam. Po za tym, projekt serwera bardzo ciekawy. Pożyjemy zobaczymy co tam wykombinowałeś. Zbieram +. Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ELOOO ODS Dzis dodalem 1 moda o nazwie MoreEggs Zmienilem spawn potworow o 50 % z jajka Ps nie piszcie o te mody do plikow bo nie dam table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
pijawka523 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 zagram na 1000000000% tylko czemu pod koniec wakacji otwarcie Odnośnik do komentarza
Nexus39 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 server bd non-premium? Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Odś dodano mody na budowniczych piwo odbugowane ) table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ods table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
miqziomq Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zapowiedz była pisana 7 sierpnia i serwa jeszcze nie ma? Kiedy on wystartuje? Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Bedzie jak bedzie jak bede mial juz czas narazie jestem w pracy pozdrawiam table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
HAL0 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 soora ale kiedy w koncu ( data tylko o to prosze ) serwer on /???? Odnośnik do komentarza
Krzysztofa Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Bedzie jak bedzie jak bede mial juz czas narazie jestem w pracy pozdrawiam Ta jasne dzieciak 14 lat i w pracy takie bajki to ty se możesz swoim kolegą z podstawówki wciskać nie nam. Nie polecam w 100% tego shitu admin ma poniżej lat 15 który nie potrafi nawet postawić cuboida. Pozdrawiam. nao580 1 |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza
szymcio1998 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Kiedy start? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi