bezio22 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam! Chciałbym grac warriorem DPS w ally zawsze grałem night elfem. Ale w wowie nie jestem taki dobry wiec prosze o pomoc jakie itemy pod niego. wiem że DPS leci pod fury. ale nie wiem jak wkładac ulepszenia do broni itp. Wiec jak ktoś ogarnia to prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza
rezio3 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli chcesz być na PvE radze zbierać dużo strengh i critic chance. Na raidzie zazwyczaj są wymagane duże obrażenia, szybkość nie gra roli. Na PvP to zupełnie inna zabawa. Zbieraj gemy i enchanty pod haste lub agility. Staraj się żeby itemy dawały resilience. Trzeba bić szybko. A czy dmg jest 500-600, poprostu sie tym nie zadręczaj miłej gry życze ;p bezio22 1 Odnośnik do komentarza
hardkorlól Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Rezio, co ty piepszysz? Zalerzy na jakim Patchu grasz, jak na wotlk i grasz w PVE to full gemy pod Armor Pene a jak w Arms pod PVP to ARP+Stama i samo ARP no i Meta gem do obu buildów 21 critical strike raiting i +3% Critical DMG. Odnośnik do komentarza
Shouteq Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pve - Arp , jak dobijesz 100% to pakuj w str Buffy to raczki na Ap,nogi to samo, na cloaka zapodaj swordguarda , a na bron berka / executionera , pod PvE trinki najlepsze to DBW hc i STS hc chociaz mozesz wziasc inne lecz pamietaj o gemowaniu w ARP dopoki nie dobijesz 1400 arp czyli capa 100% , jak bedziesz mial powyzej mozesz niektore gemy zmienic na STR nie bądz cham, daj minusa ----- Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi