Arcil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam. Niedawno zacząłem grać w SFGame, i chciałbym wiedzieć, jak pakować u Zwiadowcy. Chodzi mi o to, w co mam głównie pakować, na ilu % trzymać szczęście, z jakimi właściwościami brać itemki (zręcznośc,wytrzymałość, czy szczęście). Za pomoc +/- Odnośnik do komentarza
XKosiKredki Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli grasz zwiadowcą, musisz brać itemy ze zręcznością. Szczęście trzymaj tak ok, 25%-30% żeby po prostu łatwo Ci loszki wchodziły. Zauważ, że atutem zwiadowcy jest unik, więc jeżeli idziesz na pvp to zawsze wybieraj wojownika, nigdy maga. Zwiadowca jest poważaną postacią w lochach gildijnych ponieważ jego uniki często przesądzają o wygranej... Odnośnik do komentarza
Shouteq Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zwiadem omijaj zawsze magow bo to jest antyklasa dla zwiada , itemy zawsze bierz z lochow , i trzymaj je jak najdluzej bo byle jaki item z lochu jest lepszy od tego z sklepu bo daje plusy do wszystkich atrybutow , jezeli juz chcesz walczyc to z wojownikami, a kryt to 25% styknie nie bądz cham, daj minusa ----- Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi