nSB Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam mam pewien problem a właściwie problem z AKTUALIZACJA W LAGUE OF LEGENDS poniżej przedstawię ss Nie mam pojęcia jak ten problem rozwiązać ale słyszałem ze ten problem występuje poprzez brak połączenia z internetem ja jestem połączony ale mam slaby sygnał może i to jest przyczyna tego błędu nie mam pojęcia Proszę o jak najszybsza pomoc z góry dziękuje o to ss: http://imageshack.us/photo/my-images/43/lolgigr.png/ 99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę Już za późno nie zdejmuj ręki --------------------------------------------------------------------------- Zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snoze1p Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jak masz laucher to tam masz opcje w górnym prawym rogu clickasz i i znowu clickasz na napraw pliki instalacyjne i masz troszke to moze zająć czasu ale napewno zadziala ;] nSB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nSB Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Wielkie dzięki pomogło łap + @Edit Proszę o zamknięcie tematu Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez nSB 99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę Już za późno nie zdejmuj ręki --------------------------------------------------------------------------- Zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi