Lubiejesckupe Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli taka Katarina ma w trudności zabicia łatwe to znaczy ze ja jest latwo zabic czy ona kogos latwo zabije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Gogel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli taka Katarina ma w trudności zabicia łatwe to znaczy ze ja jest latwo zabic czy ona kogos latwo zabije? Orginalny nick.... Co do trudności zabicia nie ma czegoś takiego, chyba że chodzi ci o te paski z siłą champa, siłą spelli itd to tam jest trudność ogarnięcia/grania a nie zabicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrinceJinno Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak kolega UP.Ten pasek nie oznacza trudności dednięcia/zdobycia fraga lecz trudność gry tą postacią. Sygnatura by Eucalyptus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typiecosiegapis Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kata jest useless w early, a w late jesli ogarnie sie ja w tf'ach to nic nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wyjaśnione - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi