bartusiek191 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Iteresuje mnie zakup pamieci ram ale nie wiem czy bedzie ona wchodzic do mojego komputera . Oto pamiec ram : http://imageshack.us/photo/my-images/64/17448717811.jpg/ Oto moje raty kompa: Komputer: Intel® Celeron® CPU 2.66GHz 2.66GHz/ 512 RAM Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza
bartusiek191 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ok sory nie ten dzial ale nie znam siee na tym i nie wiem jak go przeniesc Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
RazorLubiAnala Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ten ram ktory ty podales, to ddr3 w triple channelu Czyli do kompów za 3k zł+ Podaj model plyty głownej... musimy wiedziec jaki typ ramu ona obsluguje :> Odnośnik do komentarza
adrioso Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jakie ma ramy sprawdź programem CPU-Z w zakładce memory i będziesz wiedział czy ddr2 czy 3 czy duelchanel czy single najlepiej nie do kupywać tylko kupić większą kość tak jak ja miałem kość 1gb to kupiłem jedną 4gb max na mojej płycie albo mozesz kupić 2 tej samej firmy najlepiej te same i zapraszam cie na stronę Overlocking Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 O takich pamieciach nawet nie masz co marzyc. Prawdopodobnie beda pasowaly do twojej plyty glownej pamieci DDR. Cena takich na allegro za kosc 512mb zaczyna sie od 30zl. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin2 - Hacki, boty, bugi -> Tworzenie cheatów" do: "MMORPG -> Metin2". Odnośnik do komentarza
bartusiek191 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ok sprawdzilem model plyty głównej w programie everest . totalnie nie wiem kture liczby to model wiec prosze o pomoc . Tak ogulnie to muj komputer kosztowal 5 tys 4 lata temu a o kase sie nie martwcie czy kupie czy nie bo jak narazie sporo sobier nazbieralem ; ) wszedłem w evereście w takie coś : Płyta główna --> Mikro układ płyty głównej --> Kontroler Pamięci I pisze tam Typ i Aktywny Tryb . Przy tym jest napisane dual channel (128bitowy(a)) czy to o to chodzi ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ddr2 lub ddr. Odnośnik do komentarza
bartusiek191 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 czyli bedzie mi wchodzil ten ram czy nie bo niewiem czy kupic go na allegro a jest 6 dni do konca aukcji . ;/ Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Podaj ten zasrany model płyty to Ci powiem.. Odkręcasz obudowe i na płycie głównej jest wszystko napisane. Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 czyli bedzie mi wchodzil ten ram czy nie bo niewiem czy kupic go na allegro a jest 6 dni do konca aukcji . ;/ Skoro masz 4 letni komputer to nie będzie... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi