Skocz do zawartości

[Tut] Expienie archerem do 60 lvl

Gony

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM MAM NINJE 93LVL I CHCIAŁBYM SIĘ PODZIELIĆ TYM TUTEM DLA WAS ZEBYSCIE WBILI JAK NAJSZYBCIEJ LVL xD

NO TO GO !

PIERWSZE CO POTRZEBUJEMY DO PIERSCIEN DOSWIADCZENIA DWIE SZTUKI

ALE NIE ZAKŁADAJ ICH DO 10LVL !!!!!!!!!!!!!!

1LVL - Dostajemy sztylety +0 (bon czy bez nie wazne) idziemy na dzikie pieski i walimy 2 grupki (najpierw 1 później 2) jak nie wbije 2 lvl to dobijamy next grupkę i wbijamy 2lvl

2lvl - 4lvl - rbomy misje na 2lvl i idziemy do STRAZNIKA WSI daje nam misje aby isc do straznika miejskiego o potki bo niechce sie ruszyc i znowu wracamy i mamy branze i wracamy do wiejskiego i mamy misje aby DEDNAC 10 PSÓW (dzikich) to je dedamy i wracamy i mamy exp i doswiadczenie i poty . Expimy do 4 i robimy wtedy misje biologa i dostajemy miecz +3 i po tej misji Qest na 3lvl i 4lvl i wijamy 5lvl.

5lvl - 7lvl - mamy troche kasy to kupujemy trcze +0 i maske jak starczy +0 i idzmey na metki na 5lvl i wbijamy na nim 7lvl potem wracamy sie do m1 po skille archera i robimy wszystkie misje jakie mamy az do 8lvl

8lvl - 10lvl - kiedy mamy 8lvl i niemamy zadnych misji idziemy na metki 10lvl z mieszem +3 i zbroją +3 może byc +6 albo +9 obojętnie

i na tych metkach expimy do 10lvl , jak juz wbijemy 10lvl idziemy znowu zrobic misje i dobijamy 12lvl

TERAZ CZAS ZAŁOŻYĆ PIERSCIEN EXPA

10lvl - 15lvl - Kiedy nie mamy zadnych misji expimy do 15lvl i po kazdym lvl zostawiamy misje i ich NIE ROBIMY !!

10lvl - 13lvl - misie z 12lvl , szare wilki i alfonsy wilki ,tygrysy i czarne misie

13lvl - 15lvl zapsy i m1

UWAGA!!! W M1 SĄ ZAPSZYSIĘŻONE BEZDUSZNE RE , EN-JUNGI I MIJUNGI ITP DAMCIE IM RADE WBIC NAWE 18LVL ALE NARAZIE DO 15LVL !!!!

Kiedy mamy ten 15lvl Robimy te załosne misje -_- i z nim moze wbic 16 lub 17

15lvl -20lvl - Dobra jest ten 17lvl JEZELI MAMY DUZO KASY KUPUJEMY/ULEPSZAMY EQ do +6 lub wasza decyzja +7/8/9 i Maszerujemy do M2 . Kiedy jestesmy w m2 na początku idziemy w lewą strone na ten mały spot z potworkami 20lvl+ i na nich expimy do 18lvl i dwie czy 3 kulki I TU W RĘCZ MAMY MISJE OD HANDLARKI I KOWALA BIEREMY JE I ROBIMY I NA NICH WBIJEMY 19 I 1 CZY 2 KULKI i expimy do 20 (jezeli dropnął nam szeroki to ulepszamy na +6)

20lvl - 25lvl - MAMY TEN 20lvl idziemy na szympansy xD xD i dropimy medale konne 10 SZTUK ! mozna wiecej :>

Więc na małpkach zadko dropi medal to na nich wbijemy 23lvl . DOBRA SĄ MEDALE to teraz GOŁ NA jakąs polane gdzie jest duzo dzikusów i expimy do 25lvl

25lvl - 34lvl - JAK MAMY TEN 25LVL PRZYGOTOWUJEMY SIE Z EQ DO 34LVL POTY,STRZAŁY ITP

I SZUKAMY KOGOS ZEBY NAS EXPIL I BĘDZIEMY MU GDZIES LURAC DO 34LVL JA TAK ROBILEM I WBILEM Z 25LVL DO 34LVL NA LURANIU

34lvl - 40lvl - na 34lvl ostateczny lur na 35lvl i wtedy robiiimyyy wszystkie misje i z tych misji wbije nam 36 (37 czasami) jak wbijemy 36/37 kupujemy zwoje misji srednie 3 i robimy kazde misje jedna po drugiej i wbijemy tam 38 i potem kupujemy eq na 42 i expimy do 40lvl

40lvl - 45lvl - Mamy misje z 37 , 38 , 39 i 40lvl Robimy je i wbijamy 42lvl Po tych misjach kupujemy ksiegi misji trudne dwie i 3 latwe i robimy z nich misje do 43 ponieważ z trudnych CZĘSTO EXP sie dostaje po 2 kulki jak wbijemy 44 to expimy do 45

45lvl - 55LVL - Kupujemy dużo potó i strzał i LURAMY AZ DO 50

później od 50 wyrabiamy misje i wbijemy 53 i expimy do 55

55lvl - 60lvl - Wypełniamy misje z tamtych lvl i mamy 60 jak nie to dobijamy

SKILLE DO UKŁADANIA

-TRUTKA (NA OMDLENIE I OTRUCIE)

-OGNISTA (NA WIEKSZE UDERZENIE)

-POWTARZALNY ( NA 3x WIEKSZE UDERZENIE)

-BEZSZELESTNY (SZYBKI I WIEKSZE % NA UCIECZKE PRZED MOBEM/WROGIEM)

-ROZPROSZNIE (DA RADE LURNĄĆ 3 GRUPKI ZA 3 SKILL)

DZIEKI , WIEM ZE TUT ZRĄBANY BO NIE UMIEM ICH PISAC ALE JA TAK ROBILEM JAK TEN TUT I MI UDAŁO SIĘ W 2TYGONIE 2BIC 60LVL

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Z całym szacunkiem, ale nie chce mi się wierzyć w ten Twój 93 lvl.

Co do poradnika - według mojej subiektywnej oceny - 2/10

1. Piszesz strasznie chaotycznie, czasem nie mogłem Cię zrozumieć

2. W poradniku strasznie napalasz sie na lurowanie. Przepraszam bardzo, ale jak chcesz zarobic na eq? Żeby wypełnić questy musisz mieć również dobre eq czyli trochę posiedzieć na metkach, na rybkach, sprzedawać drop z expa (np. ząbki orka)

3. Nie widziałem żadnej porady co do odpowiedniego eq na dany lvl, niektórzy się w tym nie orientują i potrzebna jest im rada.

4. Mogleś dodać bulidy jak iść w statystykach i skillach to też byłoby pomocne

5. Żeby expić archerem trzeba wiedzieć jak to robić, więc najlepiej jest to opisać.

Ogółem poradnik jak już wcześniej napisałem 2/10

2l6yat.jpg