okrzemka Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy ta gra jest taka sama jak minecraft? sory za pisownie.. Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakoo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie, ta gra jest kompletnie inna niż MC, ale przy tym zajebistsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SopherPRO Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To nie jest taka sama gra -,- Zobacz mój gameplay tej gry ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarbonPawel Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Terraria to jest tak jakby Minecraft 2D ale lepsza jest od minecrafta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judge84 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) To nie jest taka sama gra -,- Zobacz mój gameplay tej gry Hej, Czy Ty przypadkiem nie miałeś swoich gameplay dodanych do spisu, który jest w polskim centrum gry Terraria - > TerrariaHQ.pl - polskie centrum gry Terraria ?? Widziałem kilka filmików. Moim zdaniem jedne z lepszych polskich gameplay jakie są. Szkoda tylko, że mimo ogromnej sprzedaży gry na Steam, w Polsce bardzo wolno przybywa nowych graczy. Gzie się nie wejdzie, to Minecraft, minecraft minecraft aż do zamęczenia. Co jakaś nowa gwiazda polskich gameplayów nie wyjdzie to od razu "łapki w górę za lets play minecrafta" OŁ MAJ GAD. ---- Odnośnie samej gry. Co tu dużo mówić. Gra Terraria jest specyficznym produktem. Nie jest to Minecraft, choć czerpie z niego garściami. Nie jest to jeszcze gra RPG choć ma sporo tych elementów. To taki miks najlepszych trendów gier indie ostatnich kilku lat. Razem z patchem do gry 1.0.6 powinno się sporo zmienić. Lista zmian jest powalająca. Ja trzymam kciuki za grę jak również za polską młodą scenę graczy Terrarii. Co tu dużo będę gadał: gorąco zachęcam do gry! Najlepiej jak masz z kim, to graj w Multi z zaufanymi ludźmi. Dużo większa frajda. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez judge84 Gruba ryba TerrariaHQ - to ja p.s. Czy Was też poraża ogrom forum MPC ? Mnie niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycha511 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Co to jest ten Gameplay? Bo widzę że zrobiłeś własną mapę i masz fajne itemy, jak to zrobiłeś(jak zacząć, lub zrobić własną mape i mieć wszystkie itemy i je tworzyć itp....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SopherPRO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 krycha to nie moja mapa Różne mapy możesz ściągnąć z tąd: http://www.mpcforum.pl/topic/386945-download-wielka-lista-map-terrari/ Gameplay to coś takiego jak np. prezentacja gry Poczytaj polskie wiki jak tworzyć itemy http://wiki.terrariaonline.com/Terraria_Wiki/pl ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi