Miczelo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Dziś chciałem dodać sobie nowego NPC, edytowałem zgodnie z tym TuT'em npc.txt i w Naviciat bez żadnego błędu bo byłem bardzo uważny. I zawsze gdy chcem dodać NPC wyskakuje mi ten napis : Assertion failed: (m_pUsedList==NULL && "CDymamicPool ::~CDynamicPool () - NOT Clear"), function ~CDynamicPool, file ../../common/pool.h, line 41 Chcem coś nowego dodać np NPC i zawsze ten głupi błąd !!! Jak się go pozbyć i tym razem dodać bez problemu NPC :// Bardzo proszę o pomoc. Wiem, że mogę wgrać map spowrotem i będzię działało ale nie o to mi chodzi chcem się raz na zawsze tego błędu pozbyć. Dodam, że pliki 2010. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Miczelo Odnośnik do komentarza
Hmm Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zjebałes mape Musisz wgrac nowa czysta mape najlepiej zrób tak : 1. Usun cały folder map wpisz "rm -rf /usr/home/game/share/locale/germany/map" (Lokalizacje daj swoja) 2. Jak wgrasz no to chmody 777 nadaj "chmod -R 777 /usr/home/game/" (lokaliacje da swoja) 3. Mape która chcesz edytowac sciagnij na pulpit i tam edytuj 4. Wgraj zedytowana mape 5. Ciesz sie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi