BaroSekunda Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam ktory samochod lepszy : Porsche Cayman , Lotus Elise , Toyota Supra . Chce miec juz Info na przyszlosc za help nagrodze +/- ... Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamko01 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/388109-poradnikspis-samochodow-w-nfs-world/ Tu masz mniej więcej porównanie samochodów , ja jeżdżę czasami Elise to powiem ci że niezła maszynka Supra ma mniejszą skrętność, a Caymana nie testowałem, mam zamiar za chwilę BaroSekunda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pedodres Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cayman tez slabo skręca. Lotus z tych trzech najlepszy. BaroSekunda 1 white pride world wide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli wybierając z tych co wymieniłeś to zdecydowanie Lotus Elise - bardzo dobre sterowanie i niezłe osiągi. Lukas005 i BaroSekunda 2 ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaroSekunda Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czyli Elise. Dobra dzieki . + polecialy Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legoakaklocki Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 elise i dobre osiagi hasuhuha procz sterowania ktore jesb bdb to reszta ... bez pro czesci lepiej nie gadac skyline juz lepszy jest ;s a z tych trzech caymana bym wzial szyszon 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pedodres Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @up Mam 320 tys i zamierzam przesiąść sie z RX7 na Lotusa... Ale jesli polecisz mi cos lepszego , to chetnie wezme. Tylko zeby te sterowanie nie bylo takie beznadziejne...... zalezy mi na dobrym, nie gorszym od Mazdy. white pride world wide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi