Proceder94 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Cześć Mordki ;p słuchajcie używam KamerModa ;\ już raz dostałem bana na miesiąc. Teraz gram od tygodnia znowu i znowu na tym Kamermodzie.. Poznałem Fajnych Ludzi i nie chcę znowu dostać bana.. Czy jest szansa że jak odinstaluje teraz metina i zainstaluje na nowo bez tego syfu to nie dostane bana??... Dzięki za odpowiedzi ;\ Dodam jeszcze zen a pierwszej postaci jak uzywalem kamera to dostalem dopiero wtedy bana jak go wyinstalowalem i grlaem na normalnym kliencie;\ Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Proceder94 Odnośnik do komentarza
Proceder94 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a no miło Odnośnik do komentarza
DarkSilly Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 pewnie nei usuneles rejestru i jak zaktualizowales gre na nowo logi od Kamera poszly i banik ;p Proceder94 1 Odnośnik do komentarza
wiesiekex Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Teraz możesz dostać bana na 6 miesięcy, ja bym nie ryzykował i pykał na cliencie. Bo odinstalowanie raczej nie pomoże Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Najlepiej nie używać hacków . To sobie długo pograsz Odnośnik do komentarza
DarkSilly Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @Up zgadzam sie ,gra na hackach prędzej czy pózniej i tak sie konczy banem Proceder94 1 Odnośnik do komentarza
Proceder94 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Człowiek uczy się na błędach. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi