xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 eloo eloo trzy dwa siedem! słuchajcie, da się w minecrafcie hodowac ryby Bo kumpel mi powiedzial ze sie da tutaj a drugim pytaniem jest to czy w mincrafcie można hodowac jakiestam zwierze, bo kumpel mi powiedzial, ze tak, ale ja nie umiem. te serduszka na dole nad tymi kratkami to milosc? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hahah. Jaki ty głupi RYBY chcesz hodować ? haha. Naucz się grać. Jasne, że nie można. Możesz sobie wilka wytresować. ale musisz mieć kość. A te serduszka to nie miłość tylko MANA !!! ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kurde no, dopiero zaczynam dzieciaki. A po co jest ta strzalka na srodku pola? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To taki celownik jak w csie ex Odnośnik do komentarza
HasQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hahah. Jaki ty głupi RYBY chcesz hodować ? haha. Naucz się grać. Jasne, że nie można. Możesz sobie wilka wytresować. ale musisz mieć kość. A te serduszka to nie miłość tylko MANA !!! Wyzywa od glupkow, a sam nie wie. Te serduszka to zycie, hp, pz czy jakkolwiek to nawzac. Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP A da się crosshaira zrobić? Hahahahah wyhodowałem delfina, mam fotkę jak wyskakuje nad wodę i co dzieciaki? Odnośnik do komentarza
Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hahah. Jaki ty głupi RYBY chcesz hodować ? haha. Naucz się grać. Jasne, że nie można. Możesz sobie wilka wytresować. ale musisz mieć kość. A te serduszka to nie miłość tylko MANA !!! Serca to mana?... interesujące zaiste. Te "serduszka" to życie... PS. To nie metin. Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP A da się crosshaira zrobić? Hahahahah wyhodowałem delfina, mam fotkę jak wyskakuje nad wodę i co dzieciaki? haha. To nie delfin. naucz się grać. To tzw. świnia ! ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP A nauczysz mnie grać? Dużo wiesz, a ja dopiero zaczynam. Dam ci moje konto jak mi się znudzi. Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up Mogę Cię nauczyć. Ale musisz mi kupic oryginalnego bo się boję że mi policja wpadnie na chate ;x ex Odnośnik do komentarza
mateusz1424 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ogarnijcie sie ! A ty ten kidmod metin2 idz graj w tego metina bo nie ogarniesz pixelowej gry. Ryb sie nie choduje Serca to zycie - po zalozeniu zbroji z drugiej strony pojawia sie takie samo tylko ze zbroja. Ten krzyzyk to tak jakby celownik. Najlepiej byloby zamknac owy temat Mapa escape by me Odnośnik do komentarza
Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP A nauczysz mnie grać? Dużo wiesz, a ja dopiero zaczynam. Dam ci moje konto jak mi się znudzi. Poczytaj jakieś poradniki, pooglądaj filmiki... Odnośnik do komentarza
Metrowy0124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up Mogę Cię nauczyć. Ale musisz mi kupic oryginalnego bo się boję że mi policja wpadnie na chate ;x ... ogarnij sie, get lost bitch. Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Kilka up wyżej Ryb na pewno się nie "choduje", zarówno w metinie jak i mc. "po zalozeniu zbroji" - a na pewno nie zbroi? Pixelowej gry- hahaha, każda gra jest "w pixelach" jeśli można to tak nazwać. Tyle, że minecraft nie ogarnia innych figur niż kwadraty :f A po drugie chuj cię obchodzi czy gram w metina czy minecrafta, nie chcesz pomóc to serdeczne SPIERDALAJ i tyle. W metina nie gram, a to, ze pomagam userom w tamtym dziale to tylko moja dobra wola. @mastick Kupię ci tego premium, ale nie mam teraz kasy, jak dostanę coś od babci, albo jakieś kieszonkowe to ci napiszę na pw, ok? A poza tym, ile grasz w minecrafta? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up No w minecrafta to już będzie z 2 miesiące. To jak mi kupisz to ja Cię nauczę co i jak. Myślę, że już wszystko jasne co nie ? ex Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak, my się zgadamy na pw. Można zamknąć. Dzięki Odnośnik do komentarza
HasQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Obydwoje powinni zostac wywaleni z teamu... Odnośnik do komentarza
WickedMaks Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgadzam się z HasQ totalni spamerzy , żenada panowie. Może robicie sobie jaja ale to jakoś mało smieszne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.