AmOs Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Szanowną administrację Mpc forum .! Mam propozycję dotyczącą nowej rangi dla userów mpc . Mianowicie ranga o nazwie "Unix Admin" -- ranga dla osób, które wywyższają się w wiedzy o systemach operacyjnych (OS) z rodziny linux i unix . W ten sposób zwykły user wiedziałby do kogo zgłosić się z problemem tego typu =) . Ranga ta wcale nie potrzebowała by uprawień. Ranga ta mogła by posiadać Dalej Status Ostrzeżeń/Zależność od Administracji. Ranga ta po prostu mogła by mieć Odpowiedni Wygląd który wskazywał by na Odpowiedniego Usera Który się na tym zna.! Jeśli się zastanawiacie skąd wpadłem na ten pomysł? Na pomysł wpadłem mianowicie Ja ( AmOs) i Badar Profil Użytkownika Badar's : http://www.mpcforum.pl/user/330049-badar/ Osobiście mówiąc Polecam go ,ma w zanadrzu dużo kart wam do oddania ;] Inaczej mówią Tutoriale. Zna się na rzeczy,wielu osobą pomagał i dalej to robi więc to chyba na tyle. Ta ranga mogła by być na razie testowa,z powodu że na razie nie było na nią propozycji. Tak osobiście widzę że wiele propozycji użytkowników nie widzi się Administracji,lecz każdemu trzeba dać szansę mianowicie mówię o randze. Więc to chyba na tyle. Pozdrawiam i Czekam na rozparzenie mojej jak i Badara propozycji. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AmOs Obiecanki Cacanki z 2008 roku Odnośnik do komentarza
Napster Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nieee... Nie ma już co komplikować za dużo tych rang. Odnośnik do komentarza
szwinguś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Takie coś raczej to raczej nie. Ja na nie DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Również na nie. Jeszcze dlaczego "admin" ? Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może raczej Unix Master ? No nie wiem. Neutralny tak bardziej na TAK. nie przekonuje mnie to. ex Odnośnik do komentarza
AdamS12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeszcze może niech dodadzą rangę 'fap master' (nie ukrywam, że starałbym się o nią) Za dużo już tych rang się robi, nowy i tak nie będzie wiedział do kogo napisać, stary wie kto się zna, do kogo może się zwrócić o pomoc. NIE KomputeromaniaK 1 Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Za dużo będzie tych rang, na nie :f Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Przypomne za nagroda ma byc dla calego forum a nie programaatorow. Macie codersow juz. Odnośnik do komentarza
SopherPRO Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na nie, koledzy wyżej wyjaśnili ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jak mi uświadomisz że dany osobnik na prawdę zna się na systemach Unix/Linux ? przecież info może brać z neta, a to potrafi każdy kretyn. Nie. Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie. Po co robić co chwila nową rangę skoro i tak nie ma mieć uprawnień ? www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi